I was born for waiting, I was born to be loved.

Hejsan! Idag har jag spenderat med Louise Westerberg. Drog till henne vid 12 ungefär. Spelade då lite WII och hade jättekul. Sen så åt vi lite gott och körde sen WII lite till. Sen klädde vi om och gick ner till vattnet och badade. Riktigt skönt! Runt 22 grader och jäkla roligt med vattenkrig! Sen gick vi upp och spelade lite spel med hennes lillasyster. Efter det drog jag hem. Åt lite och såg nyss ett avsnitt OTH med mamma. Ikväll blir det nog bara att kolla tv och slappa. Jag väntar också på ett samtal från Linnea. Vi kanske ska till Kolmården imorgon. Får se lite senare när hon ringer. Men nu ska jag gå ut i köket och kolla vad mamma gör. Hare bra!




jag är inte den du gör förbannad!

Hej. Sitter och kollar på någon bfilm med pappsen. Idag blir det nog att vara med Louise Westerberg. Får se vad jag och bruden hittar på!
Imorgon får vi se om jag ska träffa saknade Annie. Hoppas det i alla fall, har inte sett tjejen på ett tag!
Men hare så gött.


Scre4m

Helluu! Såg nyss Scream 4. Den var riktigt dålig, kan jag bara säga! Men hur sjuk i huvudet kan man va om man kommer på att skriva en sån skit film? Jag säger bara, du, sök hjälp lilla gubbe!
Annars idag har väl inte hänt så mycket. Sett rätt mycket på Glee och Gossip Girl. Imorgon får vi se vad som händer. Men nu får ni ha det så bra! Hejdå.


Bara en random bild. Glee in my heart!

I love you like a lovesong, baby!

Hellu! Slänger in några bilder från onsdags med brudarna Jennifer och Fanny!









just a girl, standing on her own..

Hej! Har inte bloggat på ett tag, andledning hemlig. I förrgår var jag med Linnea och sov även där. Blev mest att kolla filmer och spela spel. Men fortfarande riktigt mysigt! Sov där och dagen efter drog jag ner till Jennifer. Sen kom Fanny och vi gick mot Löga. Men det var typ fullt så istället satte vi oss ner som uteliggare och tog massa bilder. Dom kommer imorgon, skulle jag tro. Efter det drog vi väl hem till henne och snacka lite, kolla bilder. Såg också på Eva&Adam. Sen drog jag hem och kollade på Glee innan jag sen gick och la mig i min säng och kollade Eva&Adam.
Idag har jag inte gjort så väldigt mycket. Har varit och firat mitt kusinbarn som fyller 8 år. Grattis till lillen! Sen har det inte varit att göra så väldigt mycket. Får se vad som händer imorgon. Hare gött!


bara för att jag saknar bruden så otroligt mycket! kom hem, nu!

random speakers!

Hello! Sitter här med Linnea Nyander Dampigaste Andersson. Vi har bara haft det awesome idag! Kollat film och spelat spel, bakat mm. Nu ska vi lägga oss och snacka. Hare gött, bananas!



I don't deserve all the love

Hej! Klockan är 09.25 och jag tänkte sätta på mig springkläderna och ta en runda innan jag ska träffa Linnea. Blir troligen lite bilder som jag kanske lägger in imorgon då, för jag ska sova hos henne. Och då kanske det kommer bilder från Tysklandet också! Vi får se hur mycket jag orkar och hinner. Men nu får ni ha det så bra så hörs vi troligen lite senare idag och om inte, imorgon.
Hejdå!



det är kö från gatan upp till hallen

Hej! Har suttit nu en stund och snackat med Linnea med cam. Ska även va med henne imorgon. Får se vad som händer då. Innan jag snacka med henne så såg jag på The Shining. Den är så dålig att den är rolig! HAHA.
Nu tänkte jag se på Johan Falk och bara mysa. Ni får ha det så bra!

nytagen från tyskland 150711

Harry Påtter

Sätter på första Harry Potter filmen och hare gött!

11.47

HEMMA! Kom hem vid typ 2.30 inatt. Såg på tv en stund innan jag gick och la mig. Så jävla skön min säng ääääär! Det är det bästa med att åka bort. När man kommer hem är sängen så jävla skön!
Aja, nog om min säng.

Vi åkte ifrån Cochem vid 6.00 tiden. Stannade en bit bort och åt frukost. Sen åkte vi en bit till och där blev det bilkö. Så vi satt fast i bilkö som rörde sig 1cm per min elr nåt, i 4 timmar! Förihelvete!
Sen tog nästan bensinen slut så vi fick åka in på en station och tanka. Där åt vi också. Sen satte vi oss i bilen och åkte ut i kön igen. Efter en bro som kom lite senare så löste det upp sig och så kunde vi köra fort! Vi kom till Border Shopen runt 16 tiden kanske. Köpte lite skit som jag kommer att lägga in sen också tsm med mycket annat!
Sen tog vi färjan. Kom till Danmark. Kom till andra färjan runt 18 tiden. Kom till Svergie lite efter. Och sen åkte vi hem och kom hem vid 2.30 tiden! Lång dag!


this could be a good life, a really good life

nytagna 110723

Men hallå! Sitter här och bara myser med Tic-Tak och awesome musik! Just nu är favoriten "a good life" med onerepublik. Sjukt bra kan jag bara säga!
Igår såg vi på formel 1 som jag kanske har skrivit. Idag har jag faktiskt lite ont i öronen. Haha, jag gör aldrig om det där!
Idag har det väl mest varit att packa hittills. Pappa och jag har dock varit och åka linbanan uppför berget. Det var jädra kul! Och när vi tankade innan det så var det en gubbe som åkte in i en glasruta och den gick sönder totalt! Haha, snacka om fail!
Imorgon bär det av mot hemmastaden Västervik igen. Skulle igentligen varit till på måndag men vi orkar inte vara här i bara molnigt väder. Dels äre för att vi saknar sängen, men också för att jag saknar mitt folk! Nu ska jag väl gå och göra något annat. Hare så jädra bra folk!

Love always win!


I can't offer you a life forever, but I can offer you my love forever

Heej! Klockan är 8:28 och vi ska snart dra och kolla på Formel 1. Jättekul, tycker inte jag!
Dom snackar om att jag kommer att få se massa kändisar och skit men det tror inte jag. Jag har kameran med mig ifall att! Nu ska väl jag gå och göra mig iordning. Hare så bra och trevlig fredag!


Bild från första dagen på semestern. Tagen i Växjö.

Tyskland #1

Tänkte att ni skulle få ett smakprov på Tyskland. Lägger in några bilder och låter er njuta!







Who run the world? GIRLS!





2a bilden: en bild på dig själv


1a bilden: en person som du kan vara dig själv med

Linnea Nyander Andersson

bara för att.

1a bilden: En person du kan vara dig själv med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En gammal bild på dig själv.
5e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden:  Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snygg.
11e bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
12e bilden: Du och någon klasskompis.

nyklippt!

Blev väl inte EXAKT som jag ville, men that's just the way it is! Det blir lite bättre när luggen har växt ut lite och håret blir LITE längre. Hon tog lite för mycket, dock.
Här har ni några bilder!




23.06

Nejmen tjena! Klockan stämmer likadant här nere och jag ska väl snart bädda ner mig i ett varmt rum. Imorgon om det blir bra väder blir det badet. Annars stan hela dan.
Idag har vi varit på en djurpark någonstans. Den var rätt bra faktiskt. Det var riktigt kul också! Men nästan alla djur hade typ rymt så dom sprang omkring i djurparken xd haha, tur att inte tigrar och lejonen också kom ut! :s Men aja, vi höres!


black and white, usual

Hemma från stan-




efter 9,5 h i bil, så är man äntligen framme!

Hej, hellu! Nu är vi framme. Har nyss ätit och det var riktigt gött! Känns som att man är hemma! Det är så otroligt mysigt att vara här igen! Sitter i joggingkläder så ska väl snart ut och jogga lite och kolla lite sånt som jag känner igen! Men hare så jäkla bra så hörs vi! Slänger in en bild från Egypten på mig och mami!





OMG, you are beautiful!

Hejsan! Sitter på ett hotellrum i Tyskland. Kom hit för kanske två timmar sedan. Här ska vi sova inatt för att sedan äta hotellfrukost (mmmmmmm!) och sen fortsätta mot Cochem där vi ska spendera 10 underbara dagar! Vi ska väl snart gå och äta, på något sätt. Tänkte kolla om jag kunde få några bra bilder med camen. I såna fall slänger jag upp dom nedan! Hörs imorgon!





Rummet som visas på dom här bilderna är bara för mig och min broder. På bild 3 ser ni mig och dörren till badrummet.

you'r so perfect!

Hejsan! Nu ska jag gå och fixa mig lite. Sen ska jag nog packa. Eller, vi ska väl alla packa. Vi åker imorgon! Vi ska hinna packa allt och lägga ut det i bilen. Och sen ska vi laga massa mat. Jag ska baka en kladdkaka som vi ska ha med oss. Min mamma ska väl göra kycklinglår och två pajer. Det kommer att bli lite att göra idag. Får se om jag bloggar någe mer lite senare. Nu får ni ha det så bra!

Harry, my beloved, Potter

WIIHOO! Snart beger jag mig mot biosalongen som kommer att visa sista delen av Harry Potter! Kommer att bli bäst! Ha det så jäkla bra!




somewhere over the rainbow

Hellu! Igår var jag med Linnea, Sarah och Emelie. Dom kom till mig och vi cyklade bort till bryggan där det vart bad, sol och bilder. Sen drog vi hem till mig och hade vattenkrig. Jag blev nog blötast, I think. Sen drog dom hem och jag gick och fixade lite med packningen. Satt sen ute och bara chillade. Såg på S.W.A.T på kvällen och sen gick jag väl och la mig. Jag sov väldigt dåligt. Jag typ snorar och skit så det blev inte mycket sömn inatt.
Ikväll ska vi gå på Harry Potter. Hoppas den är lika bra som boken. Ni får hare så bra!
Bilder från dagen med tjejerna kommer så fort som Linnea har laddat upp dom. Okej, hejdå!

apparatus


HOT STUFF!


oh, lord where have you gone?

Nu drar jag till Lillön med mina päron! Ha det så bra!

having some fun


Hope, Trust and Love

Före:

Efter:


jag brukade vara någon som alltid ville vara nära dig, nu är allt förändrat.

Hej. Kom precis hem från Adelina. Har spenderat natten där och haft det awesome! Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Men jag lägger nog in bilder lite senare idag. Skriver i alla fall hur följande vecka ser ut!

Måndag: Lillön med familjen, fira semester för föräldrarna, grilla hos min moster
Tisdag: Vene riktigt än. Får se om jag hittar på något med Linnea den dagen
Onsdag: Harry Potter! :D
Torsdag: Packa och picnik med Adelina på Korpa
Fredag: Tyskland!

Längtar mega mycket till Tyskland kan jag säga! Slänger in en bild på dagens Malin.


Adelina gjorde flätor på mig. Kommer att vara så fint imorgon!

packad och klar för en natt hos Adelina Chuensiri!


have some trust

Heyo! Vaknade nyss och duschade. Nu ska jag väl gå och äta frukost. Sen så blir det att packa för en natt hos Adelina Chuensiri. Får se vad vi två hittar på för kul! Kanske bloggar något hos henne men annars så hörs vi imorgon kväll! Hejdååå.

Bilder från igår, det här hittade vi på!

Såhär såg rummet ut efter att Zita hade spytt i sängen och på mattan. Very fräscht!

Vi bakade kladdkaka som smakade mega gott!












so why don't we go, somewhere only we know


packad och klar för en natt hos Louise Westerberg!


up in heaven, there's no war

Hellu! Inatt har jag sovit väldigt dåligt! Vaknade vid typ 4 och var klarvaken. Lyckades ändå somna om och vaknade istället vid 9 tiden. Idag ska jag vara med Louise. Vi ska vara ute hos henne och bada, tror jag. Det står ju på vädret att det ska bli bra väder, så vi hoppas väl. Ska sova där inatt, så det blir nog mycket bilder imorgon! Nu tror jag att jag ska gå och äta lite frukost och sen kanske kolla Gossip Girl. Ha det så bra!


Bara för att jag saknar klassen, lite sådär. Bilden är tagen av Johanna Westman.

things from CDON


Hemgjord glass is tha' shit!


today's outfit


turn the tv on, let's enjoy the morning as we speak!

Hej! Vaknade nyss av en gubbe som gjorde träd till småbitar, utanför mitt fönster. Så är det att bo i skogen.
Idag ska jag nog inte göra så mycket. Ska ut och springa, dock. Imorgon blir det troligen att vara med Louise! Kanske ska sova över. Men vi får se. Nu ska jag gå och bädda ner mig under täcket för jag fryser?
Ha det bra och så hörs vi senare idag!

had a lot of moments, try put it together, how to love


I can't stop, couse I'm having to much fun!

Bild under vattnet i Egypten...

Bild under vattnet i Sverige

Vad är detta för land man bor i?!

Onsdags


sun gonna rise

Hellu! Vaknade idag kl. 7 typ. Orka det... Jag har så jäkla piss ont i tummen! Får se om jag ringer vårdcentralen idag.
I går gjorde jag inte mycket. Jag var ute och sprang. Annars var jag mest hemma och fixade lite med packningen och så. Vi åker om 12 dar!
I förrgår var jag med Louise Westerberg. Vi badade sjukt mycket. Först åkte vi ut på deras surfingbräda ut till båten Bella. Därifrån hoppade man och lekte med hennes kusin och lillasyster. Efter det gick vi in och fikade. Sen satte sig Louise och hennes kusin i kanoten och hennes lillasyster satte fast surfingbrädan i kanoten. Zita hoppa i kanoten och vi drog till Grönö, jag och Linn på surfingbrädan och Louise och hennes kusin i kanoten. Vi badade där borta och åkte sedan tillbaka. Det var fan inte lätt att sätta still på den där saken kan jag berätta! Vi hade i alla fall sjukt kul!
Idag får vi se vad som händer. Ska nog till Rusta med Mami och sen kanske till min moster för att hälsa på den norska kusinen! Ni får ha det så jäkla bra i detta pissväder. Nu ska jag gå och duscha!

one night in heaven

Precis sett en helt underbar film! She's all that.




God damn va snygg han är!!!

everybody needs a soul


find things that you like, and just do it!

Ska nu gå och göra mig iordning och sedan drar jag till Louise! Ska bada och lite sånt! Ha det bra (y

RSS 2.0