A women's worth more than that

Hejsan där! Musik och facebook står på schemat framöver, tills jag inte orkar längre då jag går inte till mig och lägger mig o läser. Imorgon blir det att göra klart musikläxan med min mor. Sen får vi se hur resten av kvällen ser ut. Hejdåååå!


Hej hej, mupparna is in the house!


Feilds of Gold by Malin Alnefjord


from now on

Kom typ nyss hem från stan, riktigt mysigt nu nära jul. Tänkte gå och spela pingis med brodern nu, får se hur resten av kvällen ser ut. Hejdå!

he drowns in his dreams

Hejsan! Vaknade för en liten stund sen och tänkte gå och göra mig klar för en dag med Adelina på stan. Blir att handla julklappar och bara umgås och prata. Lägger in lite bilder sen kanske.
Detta blev ett väldigt kort inlägg men kände att jag inte hade bloggat på två dagar. Får se vad som händer ikväll.

Ett stort GRATTIS!

Ville bara göra ett snabbt inlägg och säga att den underbar tjej idag blir 14 år! Grattis, Matilda och hoppas du haft en awesome dag, älskar dig!

Idag har jag varit på bio med mamma. Såg breaking dawn igen, bara för att hon inte hade någon att gå med. Så smidig som jag är så tappar jag självklart alla popcorn, yaaay...
Nu sitter jag och lyssnar på sjukt bra musik! Har satt in keyboard i mitt rum så nästa video blir nog troligen med lite musik kanske. Puss och hej!

be who you are

Hej på er! Sitter här och nördar musik från Idol. Väntar på att klippet ska laddas upp på youtube sen ska jag gå och äta något. Idag har jag varit med Adelina, vi har inte gjort särskilt mycket, ätit gott och bara umgåtts.
Igår var jag med Linnea, Tias, Crille och Adelina. Vi gick lite utomhus och snackade. Sen gick dom andra en annan väg och jag tog en skogsväg. Självfallet så klumpig som jag är, så ramlar jag och slår huvudet i en sten. Har ett märke idag kan jag tala om. Tydligen måste jag ha svimmat en stund för när jag väl hittat folket så hade dom skrikit och letat efter mig. Hade inte hört ett skit. Det var en mörk skog, bra att det bara var en sten och inte någon äckel gubbe. Aja, imorgon blir det kanske att gå på Breaking Dawn igen med mamma. Får se, men nu ska jag gå, hejdå!

baby, it's cold outside

Hejsan! Klockan är 07.05 och jag ska väl dra och göra mig iordning lite, tycker jag. Idag ska jag vara lite med Linnea efter skolan, det var sjukt länge sen. Får se om jag slänger in lite bilder. Hare gött!

take me down like I'm a domino

med dessa sex bilder, går jag och gör någe annat!

25e bilden, en person som alltid gör dig glad

Min fina vän Sofie är riktigt duktig på att göra mig glad! Älskar dig tjejen!
Där var den listan slut, nu får ni bara höra om mitt tråkiga liv framöver!

24e bilden, en bild som gör dig glad

finns så himla många, detta är en riktigt glad bild!

23e bilden, en bild från i somras


sometimes it hurts

Idag har jag varit hemma från skolan. Huvud och tandvärk. Satte ju in tandställning där nere igår, och det tar död på mig kan jag berätta! Igår var jag även på bio med lite folk, Breaking Dawn. Jag är riktigt besviken faktiskt, den var rätt dålig.
Som sagt, idag har jag bara legat i sängen och kollat andra twilight filmer. Knarkat panodil största delen av tiden. Ikväll blir det att äta lite gott (om jag kan) och sen baka lussekatter. Och sen blir det Vampire Diaries och Idol. Bästa fredagen på länge.

Breaking Dawn

Hej på er! Taggar stort med musik, om en kvart ungefär, drar jag och möter upp Jawad. Sen åker vi ner till biostaden och möter upp Louise, Linnea, Christofer och Tias. Kommer bli bäst! Efter vet jag inte riktigt vad som händer, åker nog hem antar jag. Men nu tänkte jag fixa mig lite, vi hörs kanske imorgon, elr ikväll! Hejdå!


22e bilden, en tid du saknar


so long, I'm fine

Hej på er! Har precis kört lite yoga. Föräldrarna kom nyss hem och gör nu lite mackor, mums. Imorgon blir det kanske att vara med Linnea, även dra ner till Hemköp för praolappen. Och på torsdag, vet inte om jag nämnt det, får tandställning där nere då. Slänger nog upp någon fin och intressant bild på´t! Inte för att någon vill se kanske men en blogg är ju mest för sig själv och sina egna minnen.

21e bilden, en person som alltid ställer upp

får nog ta och säga jennifer där faktiskt, pågrund av omständigheter just nu.

you make my days!

Hej på er! Känner att det var ett tag sedan jag la in något och skrev. Idag har varit en rätt så bra dag, även fast det var riktigt svårt att gå upp imorse. Först hade vi spanska, inget roligt där dock, som vanligt. Sen hade vi gympa, handboll. Gick väl sådär. Gick och duschade och sen mot aulan istället för fysik! AWESOME. Där var det några som pratade om våra framtidsval och sånt. Sen var det mat. Och sen SO och MA. Inget som jag behöver förklara speciellt.
Efter skolan cyklade jag hem och åt lite. Lyssnade på min bror som bara skrek och skrek på sin jävla kompis. Och sen har jag inte gjort speciellt mycket, snackat med mina saknade människor Lovisa och Matilda. Just det, ja!
Har sett att jag har fått upp statistiken väldigt mycket och fått söta kommentarer. Vill bara säga tack till er och hoppas att något på min blogg intresserar er fortfarande. Ni får mer än gärna skriva vad ni skulle vilja se mer av här, recept, boktips, filmtips, vadsomhelst!
Ha det gött!

20e bilden, en bild på dina närmaste


19e bilden, en person som är snygg

mehehe, dör lite smått!

see the look, the look of today


18e bilden, en bild på din fritid

hänger med tjejerna !

17e bilden, en ovanlig bild

haha, flickan min!

everyone's gathering round the fire

tar en bj och sätter mig o myser framför tvn. ha en trevlig lördag kväll!

Hej och välkommen!

tjena tjena, idag har jag äntligen köpt en systemkamera. Har sparat ett tag nu och idag när jag och pappa var iväg så köpte jag denna. Blir nog att knäppa mycket bilder ikväll, men just nu laddar den! Vi har också varit där dom spelat in Bullerbyn och Emil. Var riktigt kul att se och känna igen sig. Nu ska jag vara social med min bror, seeya!

16e bilden, en till bild på dig själv


15e bilden, en person du vill vara med


14e bilden, en bild som påminner dig om gamla tider


you can't bring me down

fan va jag hatar självupptagna jävlar som inte har något bättre liv än att göra narr av andra. blev kallad massa skit idag, men vi du va, jag bryr mig inte! ni ska fan inte få ta över mitt liv och göra det till skit. jag lever inte för er, jag lever för mig själv!

13e bilden, en bild på dig och en klasskompis


12e bilden, en bild på din vardag


11e bilden, någon du kan berätta allt för


I'll be under the mistletoe with you

Tjena tjena. Första skoldagen efter höstlovet idag. Måndagar är alltid som jobbigast men när den väl är klar är man stolt. Efter skolan var jag en stund med Adelina. Vi åt lite gott och sen pratade vi lite och umgicks bara. Imorgon blir det att vara med henne igen. Annars vet jag inte riktigt vad som händer denna vecka. Något hittar vi säkert på. Nu tänkte jag gå och krama om min goa mamma. Ha det gött!

10e bilden, någon du tycker är väldigt snäll


9e bilden, någon i din släkt


8e bilden, en person du saknar


7e bilden, en bild du aldrig lagt ut


6e bilden, en vän du inte varit med på länge


5e bilden, en gammal bild på dig


you turned out to be a bitch

Hej där! Idag har varit en sån där tråkig och riktigt lång dag. Har inte gjort särskilt mycket, mer än att se på film och läsa. Mamma håller just nu på att göra en kaka, sen så åker vi nog bort till kyrkogården. Ska tydligen vara mycket ljus och riktigt fint denna helg. Kanske kommer lite bilder också.
Jag tror även att det kan bli några tårar.
mormor, jag älskar dig!

4e bilden, en bild på en konstig tid

hoppar över 3an för att jag inte hittade någon bild som jag ville lägga upp.

2a bilden, en bild på dig själv


1a bilden, någon du umgås mycket med


nothing's the same

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En till bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

dålig uppdatering

Hej, jag är riktigt depp och trött idag så det blir inget långt inlägg. Idag har jag varit nere i stan med mamma, åt lite kinamat och myste. Ikväll blir det nog att se lite One tree hill och Vampire Diaries. Annars vet jag inte vad som händer i veckan, ska ut och gå någon lång sträcka imorgon med pappa. Nu ska jag gå och lägga mig i soffan.
jag saknar dig...

RSS 2.0