tiotusen meter upp i luften

Hej där! Nu ska jag gå och göra mig iordning. Sen drar jag mig mot Konsum för att hämta min tv, sjukt chill! Sen tar jag en sväng förbi min farmor och grattar henne, 78 år! Grattis!
Annars idag blir nog inte så mycket att göra, koppla in tvn, ser nog lite film och så. Ha det gött så hörs vi. Och ha ett fint höstlov!

we found love in a hopeless place

Hej på er, lite smått depp och kär idag! Drar snart mot utvecklingsamtalet. Efter det blir det bara plugg och kanske ett varmt bad. Imorgon blir det att vara med Adelina. Får se vad vi hittar på. Ha det gött så hörs vi när jag inte är som idag. Bye!


25 oktober - best day of my life!

Hej och hallå! Idag har jag träffat min bästa Lovisa Eide Wellbo, efter 5 år! Sjukt trevligt, mycket skratt. Det var verkligen en helt sjuk dag, träffades först i Gamleby, vid trollet. Därifrån gick vi till en pizzeria och åt lite. Sen tog vi lite bilder, som kommer snart, och sen drog vi oss mot hennes skola. Påvägen dit skrattade vi så vi nästan kissade på oss, jesus, jag har inte skrattat så mycket på flera år!
Sen när vi kom fram till utbildningsskolan så fick jag träffa lite folk, rätt schyssta faktiskt. Inte som alla jävla västervikare här!
Sen efter några timmar drog jag mig hemåt. Kramade den lilla dvärgen och saknar henne redan. Får se om vi träffas något på höstlovet. Nu tänkte jag gå och vara lite social med mina päron. Ha det gött!




älskar dig tjejen!

when I see your face

Hejsan! Ska snart dra mig mot skolan för en ganska kort skoldag. Efter skolan blir det att va med Ajsa en stund. Sen följer hon med mig ner till bussen och jag åker till Gamleby för att träffa min kära vän Lovisa! Kommer nog inte blogga något mer idag, men imorgon blir det nog riktigt mycket bilder! Jag är sjukt nervös, har inte träffat henne på 5 år!!! Hejdå, jorden!



out of my mind


Kalmar # 1


Crazy, Stupid, Love

Hej och hallå! Igår var jag på bio med bästa Ajsa. Såg "crazy, stupid, love" och den var hur awesome som helst! Skrattade nästan ihjäl oss vissa stunder. En riktigt awesome kväll!
Idag blir det kanske att vara med Adelina, Ajsa och Zehra. Annars gör jag inte så mycket, kollar på film just nu och väntar på att Ajsa ska messa tillbaka. Imorgon är det skola igen och då kommer även min älskade Lovisa i buss till Gamleby. Blir att dra bort till henne på tisdag efter skolan. Grymt!


when someone says you'r not good enought, say FU

Hello! Sitter här med min efterblivna vän Adelina. Vi ska snart äta och sen plugga lite. Imorgon blir det skola och sen kanske rida med Louise.
Ni vill inte veta hur mycket jag längtar till tisdag. Då kommer min lilla flicka från Ystad upp hit till lilla Småland. Kommer krama sönder henne!
Nu ska jag och Adde gå och göra något annat. Vi hörs!
jadå, vääädligt intressant.

Ride the horse!


in the woods!

älskar er mina små flickor!

This is how we do it!

en skapligt fin bild på hur jag ser ut idag!

Hej där! Sitter här och snaskar på riskakor och lite sånt. Kom hem nyss från en awesome dag i skolan. Fick veta när jag kom hem att jultidningarna har kommit så efter maten drar jag och hämtar det! Innehåller även min nya tv! Super lycklig!
Imorgon blir det att ta kort med vackra Adelina. Sen får vi se vad som händer!

the art of getting by

jag är helt speechless! den här filmen var den bästa och romantiska jag någonsin sett. helt galen i den punkt slut!

sometimes I get a good feeling!

Hej där! Har precis snackat lite med Maja och ska nu gå och sticka vidare på min halsduk, tänkte jag. Sen framåt kvällen blir det att åka och gratta min moster och träffa lite släkt och så. Blir säkert lite gott att äta också! Annars så händer det väl inte så jättemycket i helgen. Tror inte att jag bloggar något imorgon, så ni får nog lite bilder på måndag bara.


åh, vad jag älskar denna flicka!

I'm no beautyqueen, I'm just beautiful me.


who says you'r not perfect

Hej! Har varit lite tråkig och det har inte hänt särskilt mycket. Idag har jag varit med Adelina. Vi gjorde inte så värst mycket, hade riktigt kul ändå!
Igår var jag med saknade Annie. Vi tog moppen ner till donken och åt lite. Sen drog vi ut till stallet och hälsade på Jojje. Annie hämtade lite ridsaker som hon skulle ha och sen åkte vi hem igen. Gjorde inte så mycket där, sen drog jag hem till mig för att plugga till ett so prov. På måndag ska vi ut och rida Jojje, ska bli riktigt kul!
Imorgon blir det redovisning och lite prov här och där. Efter skolan blir det sånglektion och sen blir det att dra hem och städa rummet! Väldigt intressant, jag vet.
Ha det gött nu, för det ska jag!

bara för att jag saknar min flicka!

Frågestund.

Hej! Tänkte ha en liten frågestund nu och fram till Fredag. Ni får fråga vad ni vill och jag kommer svara på allt utom helt oseriösa frågor som är riktigt oförskämda. Nu är det ni som fortsätter! Lämna bara en kommentar "below" och vänta tills fredag, guys!
Hejdå!

All day, all night

Hej på er! Sitter och diggar musik och ska nu dra ut och kolla sockerkakan. Imorgon är det skola igen och då ska jag fortsätta med mina vantar på slöjden. Ska nog också dra ner till Hemköp med Linnea. Puss på er! Haha, wtf.


I just need somebody to love

Hej och hallå där bakom skärmarna! Sitter och diggar musik och laddar ner lite skit. Idag har det typ bara blivit att plugga och läsa och sånt. Igår dock, då åkte jag och pappa ut och fiskade och sen tog vi med kinamat hem. Riktigt gott! Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Har fysikprov. Nu ska jag digga musiken ännu mer! Seeya!



Bara skolarbete!

man har inget liv när man går i skolan.

RSS 2.0