Love yourself

Tjenixen! Kom nyss hem från en dramatisk promenad, ramlade, blödde och stötte på polisen som blev orolig. När jag kom hem åt jag kinamat, och sen tog jag en dusch. Nu tänkte jag gå och blåsa håret. Får se om jag drar ner något på stan sen, tjejkväll över hela stan.

Solen skiner och det är våffeldagen!

Tjena tjena! Blev inte att blogga igår kväll för jag fick en ischiasattack. Låg på golvet och bara skrek och grät. Aldrig haft en sån smärta! Sen när jag skulle in till sängen blev det ju ännu värre, det gick verkligen inte!
När jag vaknade imorse kunde jag knappt röra mig. Jag blev riktigt kissnödig efter ett tag och då försökte jag ta mig ur sängen men det blev att jag började gråta av smärta. Då kom min bror och mamma och fick lyfta mig till toaletten. Sen har resten av dagen varit mest soffan och gå runt på kryckor. Jag vill inte ha det såhär!
Imorgon har jag tandläkartid, får se om jag ens går till skolan. Kan ju inte gå i trappor, så det skulle ju bli jobbigt. Nu ska jag gå och lägga mig i soffan och läsa innan jag ska äta våfflor med hela familjen, mysigt! Ha det gött!

Here comes the sun!

Hej på er bakom skärmarna! Jag vaknade för en liten stund sen och åt lite frukost.
I torsdags var jag ju på Hungerspelen, den var helt fantastisk! Jag är helt speechless, lätt årets film! Efter det drog jag hem och alla andra sov så jag la mig också.
Igår hade vi överraskningsfest för Linnea som i onsdags fyllde 15! Vi åt tacos, tårta, gick till Curre och Trittla och snackade. Kvällen var bäst, tack till alla som gjorde det möjligt!
Idag alltså, jag kom hem runt 00.00 tiden igår så jag vaknade lite senare idag, gött! Idag blir det bara plugg, tror jag. Måste bli klar med tekniken till på måndag. Min bror får hjälpa mig, vääääldigt mycket! Sen imorgon kanske det blir plugg igen, beroende på om jag blir klar idag eller inte. Min helg kommer inte vara så fantastisk...
Hungergames cast!

Tagga Hungerspelen!

Hej! Klockan är runt 19 och om någon halvtimme så drar jag mig bort till Linnea för att träffa henne och Mathias. Sen drar vi ner till bion och ser Hungerspelen, så jävla nice!
Imorgon blir det skola, sång och sen va med Louise och Linnea, gött!
Bara för att jag älskar er!

Grattis världens bästa!

Idag fyller min bästavän 15 år. Grattis älskade du! Du har alltid varit där för mig och jag kommer alltid vara där för dig! Jag älskar dig!

someone I use to know...

Hej på er! ATM sitter jag hos Julia. Jag leker runt med hennes hund medans hon äter. Innan var vi på donken och tog sönder allt vi hittade, haha. Vet inte riktigt när jag ska hem, om någon timme elr så tror jag. Nu ska jag vara social med Kajsa och på fb. Hejdå!

WE FOUND LOVE!

Hejsan! Efter en seg dag med läxor mest, sitter jag framför datorn och snackar med underbart folk. Så jäkla trött efter igår. Blev inte att blogga igår pågrund av hur hyper + trött jag var! Gick och la mig runt 9 tiden, damn!
I alla fall, det var riktigt kul igår! Men dock så stog vi upp i 5-6 timmar så man hade ju riktigt ont i fötter och rygg när man kom hem! Men det gick bra och träffade mycket nytt folk.
Imorgon blir det att träffa Julia efter skolan. Får se vad jag och den bruttan hittar på! Hare gött!
fejn sommarbild!

I'm tired of feeling bad. I'd rather feel nothing, it's better, easier

Hej! Just nu sitter jag och snackar med Adelina. Jag vaknade för någon halvtimme sen och åt en skål med yohurt.
Idag blir det nog mest att städa rummet, träna på låtarna tills imorgon och sen på kvällen ska jag till Linnea för att fira henne i förskott! Kommer bli awesome, mycket folk och mys! Kommer bilder, I'm sure of it!
Nu ska jag fortsätta snacka med Adelina, hejdå!
Bara för att jag saknar sommaren!

when I fell in love with you...

Hej på er! Jag ska alldeles snart dra mig bort till mejeriet för min första månadskonsert. Ska sjunga "All this way", tror att det kommer gå sådär, faktiskt. Kommer säkert några bilder.
Imorgon blir det plugg och någon powerwalk i skogen, tror jag. Men nu måste jag faktiskt gå, hejdå!
bara någon gammal bild.

I am titanium.

Hej! Just nu bubblar äggen i köket. Om en stund ska jag gå och göra mig iordning och äta. Tror att skolan kommer vara rätt jobbig idag, känner mig depp, hatad och arg. Ingen bra kombination.
Efter skolan runt halv sju så ska jag ha månadskonsert, på mejeret. Tror inte det kommer bli bra!
~bild från arkivet~

I fucking hate myself

Hej, jag vet vad ni tänker. "Nu kommer det ett sånt där inlägg igen". Och ja, faktiskt, för jag har ingen annanstans att uttrycka mig. Jag hatar folk som inte har något bättre för dig än att gå runt och göra kul med folk för att dom ser annourlunda ut. Vafan, skaffa ett liv.
Okej, nu ska jag gå och kolla på tv och mysa. Hörs imorgon!

20.44

Hej på er! ATM sitter jag och pratar med lite saknade folk. Dagen har varit rätt skön, inte så mycket jobb som annars. Imorgon är det studiedag, den spenderar jag med Louise!
Känner att jag inte gör så många inlägg längre, men jag har inte lusten, haha. Har så jäkla mycket denna vecka, sinnesjukt! Nu tänkte jag gå och läsa elr något, kanske vara lite social med min moder. Vi hörs imorgon!

New hair-color!

Vad tycker ni?

6 från veckan!


It's a pain, knowing you are so far away...

Jag är så otroligt, värdelöst, hopplöst in love.
Hej ni! Vaknade imorse hemma hos Ajsa, fick vänta 1 timme ungefär innan hon själv vaknade. Efter det låg vi och snackade lite och sen gjorde vi frukost. Sen kom Adelina och vi cyklade hem till mig. Nu sitter vi här och kollar tidningar och snackar bullshit. Nu ska vi ut och ta kort, hörs senare, med många bilder från veckan!

I can't stop thinking about you, it drives me crazy.

Hejsan du glade! Skolan var rätt okej idag, snackade med många människor och hade rätt bra lektioner. Efter skolan drog jag och Ajsa ner till mejeriet och jag hade sånglektion. Jag spelade in "what you'r made of" och fick min andra inspelning på skiva, "All this way". Efter det drog vi till Willy's och köpte hårfärg. Åkte sen hem till Ajsa och färgade mitt hår, blev helt okej, tack Ajsa! Nu sitter vi här och ska snart hitta på något. Sover även hos den tjejen inatt, trevligt! Vi hörs imorgon med mycket bilder!

Pretty baby, don't you feel so right now!

Hej! Har inte blivit några inlägg på ett tag nu. Jag har varit upptagen, deppig, glad, ja allt möjligt faktiskt! Mest känt mig ensam och depp, lite anledningar självklart men inga som jag vill göra er depp med!
Just nu sitter jag och lyssnar på awesome musik. Skolan var rätt chill idag, gick rätt snabbt. När jag kom hem så åt jag och såg någon serie. Sen gick jag ut i garaget och satte igång och tränade till Oskarshamn och månadskonserten. Nästa söndag drar jag mig mot Oskarshamn med ett gäng för att ha en liten show där. Sen nu på onsdag, om en vecka, har jag månadskonsert på mejeriet. Jag kommer dö, är så jäkla nervös. Ska sjunga "All this way", kommer troligen inte bli så bra!
Imorgon är det skola igen och efter så vet jag inte riktigt, ska nog bara hem och fixa lite grejer. Sen får vi se om jag sover hos Ajsa på fredag, färgar håret i såna fall så det skulle va kul! Nu ska jag se på tv, tror jag. Hejdå!

I think about love, I think about you.


We were born this way!

TJENA! ATM sitter jag med den efterblivnaste tjejen i världen! Men hon gör mig glad och gör så att mitt stressande blir mindre. Nyss såg vi på melodifestivalen, det var dåliga som gick till final! Innan det snackade vi med Patrik på skype, awesome! Nu tänkte vi hitta på något annat, hörs imorgon!

you make me crazier

Hejsan! Sitter just nu och kollar på någon b-serie. Ska nog snart gå och sätta mig framför tvn och va lite social.
Imorgon sover Adelina här. Kommer säkert några bilder! Jätteintressant inlägg tycker jag!
SNYYGG!

You a stupid hoe!

Hejsan! Adelina drog typ nyss hem och jag sitter just nu och lyssnar på musik.
Jag och Adelina gjorde inte så jättemycket, sjöng lite och kollade på gamla bilder, mysigt!
Imorgon är det skola och sen sånglektion. Ska spela in då tror jag, och jag tror jag får min förra inspelning på skiva! HAPPY!
Igår va det två månader kvar tills jag fyller 15, sinnes!

RSS 2.0