2. Have you ever cried over the boys?

ÅH JA! Gråter nästan hela tiden när jag hör Moments. Annars gråter jag varje gång jag ser videon där Harry gråter för att han har fått skit på twitter för att han sjöng falskt. Bullshit, han var andfådd!
Jag har även gråtit över dom när jag bara tänkt på dom rakt på, typ när jag ska sova. Jag grät också en aning efter jag hade sett dom i Stockholm!

tjugosjundemajtjugohundratolv

Hej på er! Förlåt för den dåliga uppdateringen, men nu tror jag att jag är tillbaka!
Igår var jag på stan med Ajsa. Jag hittade avslutningsskor som var typ 10 cm, damn, måste verkligen gå in dom. Efter stan drog jag hem och satt typ vid datorn. Lite senare var det Eurovision och som väntat vann Loreen! Det trodde jag från första början när hon sjöng i Melodifestivalen. Så jag är rätt stolt sådär! Efter det gick jag och la mig och läste. Somnade väl runt 2 tiden.
Jag vaknade typ nyss och sitter och lyssnar på musik och kollar twitter. Idag blir det nog att vara med Emmie, länge sen! Tänkte faktiskt skriva ett kapitel på min berättelse om 1D nu med. Så hejdå!

Just one of those weeks.

Orkar fan inte försöka längre. You are just too perfect.

1. Who's your favourite member and why?

Med detta inlägg vill jag börja med att säga att alla är helt underbara! Dom är roliga, omtänksamma, gulliga, snälla och snygga (no shit). Det går inte att ogilla någon eller gilla någon mindre.
Jag har inte 1 favorit, jag har faktiskt 2 som jag inte kan välja mellan. Det går inte. Den ena är blond, från Irland och har tandställning. Den andre gillar katter, har krulligt hår och har en bromance med Louis. Självklart pratar jag om Niall och Harry. Jag vet inte varför, men dom gör bara mig så glad. Seriöst, om jag ser på en video och dom typ ler eller gör något överhuvudtaget som ser gulligt ut, då brister det för mig. Då sitter jag där och asgarvar. Och om någon av dom säger något som är så roligt att man inte kan andas, ja, då kan det bli att jag till och med gråter i skrattet.
Varför jag älskar Niall? Haha, jadu, varför älskar du att leva? Haha, nej, jag ska inte vara sån nu. Niall är bara den killen som verkligen försöker att inte bry sig, men han gör det. Det gör honom jättegullig och söt. Det var ett fan en gång som sa "I love you" och då sa Niall "No, I love you". Där ser ni ju typ, han är en jättefin kille. Fattar inte dom som säger att han inte förkännar att vara i 1D, det är sinnessjukt! Han har talang och han ska vara i det där bandet, för han är perfekt! Det finns även tjejer som trycker bort honom från bilder med andra av killarna, jag menar, det är bara respektlöst. Jag skulle bli superglad om det bara var ett hårstrå av Niall som var med på en bild med mig.
Han har även sagt att han skulle kunna vara ihop med vem som helst, för han älskar med hjärtat, inte ögonen. Finns inte ord för hur fin han är...
Varför jag älskar Harry? Till att börja med så är hans röst gyllenbröd, elr något. Den är sjukt vacker och fin. Nialls är också jättefin, men Harrys är det något extra med. Det går inte att beskriva, men jag kan säga att jag ler varje gång jag hör honom. Då vill jag bara sjunga med, tycker att våra stämmor är rätt bra tillsammans!
Om man kollar på en interview med Harry kan man se hur fin han är på bara några minuter. Han ler och säger precis det som varennda tjej i hela världen skulle vilja höra. Han verkar dock lite pervo men det är även jäklans gulligt! Jag skulle göra vad som helst för att få krama den krulliga pojken. Bara hålla om honom tills han säger "I think I love you". HAHA, oj, då. Nu blev det mer fanfic aktigt här.
Men han säger alltid så fina saker och är så sjukt rolig och vacker. Kan inte säga annat än att jag verkligen är glad över att jag blivit så fäst vid dessa killar, dom är verkligen super fina!
ÄLSKAR SISTA BILDEN, HARRY DU ÄR FÖR FIN!

Bara för att jag ska blogga mer!

ONE DIRECTION
1. Who's your favourite member and why?
2. Have you ever cried over the boys?
3. Have you ever met the boys?
4. What's your favourite song from the album?
5. Do you prefer the WMYB or the GBY music video?
6. Have the boys stopped you from doing something you'd regret?
7. Have they saved your life?
8. When did you become a Directioner?
9. Which one is your favorite video-diary?
10. What's your favourite thing about Harry?
11. What's your favourite thing about Liam?
12. What's your favourite thing about Louis?
13. What's your favourite thing about Niall?
14. What's your favourite thing about Zayn?
15. Did you watch them on The X Factor?
16. What was your favourite X Factor performance?
17. What is your favourite hairstyle on Liam?
18. Have you heard Louis cover of Look After You by The Fray? If you have, what did you think?
19. Did you watch Liam on The X Factor in 2008?
20. Why do you love One Direction?
21. Are you going to their tour?
22. Favourite quote from any of the boys?

Guys, meet my husbands!


Det finns inga bättre människor!

If you don't know me...


Förlåt för dålig uppdatering!

Förlåt för den himla dåliga uppdateringen! Ska försöka berätta så noga som möjligt nu!

Fredag: Gick till skolan och gjorde det vanliga. Framåt halv 4 åkte jag till busstationen och satte mig på bussen till Stockholm. Kom fram runt halv 9 på kvällen då min kusin med familj mötte mig. Vi gick in på stationen och åt sushi och dumplings, ganska okej. Sen tog vi tåg och buss hem till min kusin. Vi nattade hennes son och satte oss sedan i vardagsrummet och åt popcorn och godis. Sen framåt 12 tiden bäddade vi soffan och sen somnade jag gott.
Lördag: Vaknade tidigt pågrund av Neo som vaknade vid 7 tiden. Då gick jag upp och vi åt pannkakor. Sen slappade vi bara tills klockan 14 ungefär, då jag och min kusin drog oss in till stan. Vi gick in på ginatricot, hittade två tröjor. Sen ställde vi oss bland alla tjejer och väntade på One Direction. Efter cirka 40 min så kom dom ut från studion och satte sig i bilen. Dom åkte upp till balkongen där det blev massa bilder som jag kommer lägga ut några stycken under detta inlägg. Ganska stolt över att Niall kollade på mig och vinkade, och sen när jag inte vinkade tillbaka för jag visste inte att han vinkade till mig, så började alla killar vinka till mig och då vinkade jag tillbaka och dom blev sjukt glada! Även blev jag! Efter det åkte vi hem till kusinen igen och jag lekte lite med Neo. Sen framåt kvällen åt vi gott och jag snackade med Ajsa och Adelina i telefon. Sen somnade jag gott efter en sjukt bra dag!
Söndag: Vaknade tidigt igen och då åt vi rostade mackor. Sen slappade vi bara framtill jag började packa och vi drog oss in till stationen. Vi fikade och jag kramade om Neo innan han somnade i vagnen. Sen satte jag mig på bussen och åkte hem. Var sjukt svårt att lämna allt, hade haft en sjukt bra helg. Visste att Neo skulle bli helt förkrossad när han såg att jag var borta.
När jag kom hem så handlade jag godis och åkte sen hem och somnade tidigt.
Måndag: Åkte tidigt till Kalmar. Vi åkte först buss och sen tåg. När vi kom fram fick vi gå och äta var som helst så jag, Ajsa och Adelina gick till donken. Sen samlades vi och gick på museeum med klassen. Handlade om pirater, det var så dåligt att man nästan somnade. Sen fick vi gå på stan och jag hittade 4 tröjor och en bok som jag ska fixa till. Sen åkte vi hem, tåg och buss. När jag kom hem slappade jag bara och gick ut och sjöng lite i garaget.
Tisdag: Gick till skolan. En helt vanlig dag. Sen åkte jag hem till Louise på hennes moppe och red på Curre och Tritla. Var jättemysigt! Riktigt skönt att jag inte fick ont i knät också! Träningen hjälper nog.
Jag kom hem runt halv 10 tiden och satte mig då vid datorn. Sen blev det sängen.
Idag: Idag har jag inte gjort så mycket. Mest slappat och skrivit klart berättelsen till skolan. Kom nyss hem från en båttur som gick rätt bra. Lite kallt var det allt. Men nu tänkte jag skriva på berättelsen om 1D och sen gå och äta. Slänger in bilder från helgen nu. Inte världens bästa bilder, pågrund av dålig zoom men jag tror att ni ser!
Jag har typ 100 bilder till på 1D men jag orkar inte ladda upp alla så det blev lite random bara!

never say never!

Hej! Jag kommer skriva detta inlägg med mörk text, jadå. Kommer ni ihåg att jag skrev att jag inte kommer kunna träffa 1D i förra inlägget. Well, I hope I will! Jag åker nämligen till Stockholm imorgon efter skolan och bor hos min kusin. Hoppas jag får lite chanser att ta kort i alla fall! Ska bli en sjukt rolig helg, kommer nog inte blogga så mycket dock. Ni får ha det sjukt bra, för det ska jag! GAD, KAN INTE SLUTA LE!


you don't know you'r beautiful

Hej! Jesus vad länge sen det var jag verkligen bloggade och inte la in sånt om Harry, my darling! Men i alla fall, det var ett tag sen och jag har gjort massor! Tänkte slänga in lite random bilder sen förra gången och sen skriva ett nytt kapitel på min fandom om 1D, JAHO!
Imorgon då, då händer det inte så mycket. Skola som vanligt. På tal om inget så kommer 1D till Sverige ikväll...tror ni jag är hyperglad?! Inte för att jag kommer träffa dom men jag hoppas dom kommer till mig, mohaha!
På fredag har jag 3 prov, 3!!! Efter skolan har jag nog sång och sen vara med Emmie ett tag, tror jag! Riktigt fint med tanke på att vi inte varit på sjukt länge! Jaja, men vi hörs, baaaj!
Nae, förresten, slänger inte in några bilder nu, mehe. Hejdå!
Underbara, fina, snygga, otroliga kille, du gör mig så glad!

you sexy bastard!

Seriöst, hans snea leende gör mig knäsvag. Han lyser upp mina dagar när dom är som mörkast, they all do! Jag ska gifta mig med Harry, jag SKA BLI MALIN STYLES!

Find your love, never let it go!

Slänger in ett par bilder från veckan, med mina män!




RSS 2.0