Gott nytt år!

Party all night.

When I fell hard, you took a step back.

Fick också lite kläder men jag orkade inte fixa bilder på det. 

Merry Christmas! ☃

Hej på er! God jul! Jag kommer lägga upp bilder imorgon för jag har inte tid nu. Har haft en as mysig dag men min familj. 
Kollar på A Cinderella Story nu och ska snart äta gröt. Imorgon ska jag och mamma göra ischoklad. Får väl se hur mycket vi failar...
Ska även hinna med att färga håret på lovet, det kommer ju bli lite av en överrasking!
Ett stort grattis till Louis William Tomlinson, som fyller 21 idag! 

We all have our scars.

Hejsan bruttor! Är fortfarande förkyld men nu är det jullov så jag är glad! 
Vaknade runt 9 imorse och kunde inte somna om för min näsa var jobbig. Så jag gick upp och såg på julkalendern. Åt nyss frukost och ska snart göra mig iordning för stan. Ska klippa mig och fixa lite med julklappar. 
Ikväll ska vi nog pynta granen. Så det kommer bli mys!
Ska även färga håret brunt under jullovet...tror jag. Så vi får väl se hur sjukt det blir! 
Ska försöka ta lite mer bilder så det blir kul att kolla in här då och då. Ha det bra.

Come on skinny love.

Hello. Helgen har varit rätt okej, dränkt ner mig i American Horror Story, som för övrigt är helt underbar. Just nu sitter jag och kollar på tv innan jag ska gå och sova. Imorgon händer inget speciellt, så roligt liv har jag.
Lägger upp några bilder från veckan med Lucia.

Du är den finaste jag mött, inte tuff och kall och ond som andra.

Hola! Sitter i skolan och ska snart dra ner till stan för att köra Lucia igen. Vi körde två gånger imorse för skolan och det var riktigt nervöst! Nu ska jag gå, bye bye.148 days left.


Locked out of heaven.

Hej! Jag är helt slut efter idag så jag drar mig snart mot sängen. 
Idag hade vi främst matteprov, som gick rätt okej även fast jag inte kunde ett piss. Sen var jag hos kuratorn i en timme och snackade. Ska troligen till BUP och sånt där och ja, vi får väl se om det blir någon medicin också, typ "lyckopiller". 
Sen hade vi luciaträning i typ 2,5 timme. Det gick rätt bra. Kommer bli så sjukt nervös på onsdag och torsdag dock, herre min jesus.
Imorgon har jag lite sovmorgon. Har lucia nästan hela eftermiddagen, men jag går lite tidigare för jag ska på sånglektion och spela in Read All About It, kommer bli grymt!
Sen på onsdagkväll kör lucia igång med föräldrarna, kommer bli tufft. 
 

Grattis Camilla ♥

Grattis min älskade vän. Hoppas du haft en helt fantastisk dag, för det förtjänar du verkligen. Älskar dig något otroligt, min fina mupp. 
Jag har massor med Lucia och läxor nu dom sista veckorna + att jag måste ta hand om mig själv lite extra, så jag kommer inte göra så jättemånga inlägg, blir inte heller kul utan bilder. 
På tisdag ska jag spela in Read all about it. På onsdag har vi luciaföreställning på kvällen för föräldrarna och för eleverna på torsdagen. 
Nu ska jag mysa med min mamma och äta popcorn. See ya.

RSS 2.0