7. Have they saved your life?

Jag vill inte låta som någon fjortistjej som ba:"Omg, ja. GUUUD dom gjorde så att jag inte tog livet av mig.."bla bla bla. Men jag antar det. Innan hade jag ju egentligen ingen som jag såg upp till och verkligen var så intresserad av. Men nu pågrund av dessa fina killar så har jag både både vänner för livet och fina minnen, båda av killarna och med kompisar. Dom har gjort mitt liv bättre, innan var det bara tråkigt men nu när man tänker på dessa killar största delen av tiden så blir man glad och skrattar mycket. Antar att jag kommer leva jättelänge pågrund av allt skratt som dom har fått mig till!
är kär i sista, okej.

if we could only turn back time

Tjenare! För tillfället sitter jag och nördar twitter och Tumblr. Emelie och Linnea åkte nyss hem och åt. Dom kom runt 1 tiden och vi gick bort till stranden och badade och hade det fint. Sen gick vi hem till mig och åt lite mackor. Om någon timme eller två så ska jag möta Linnea för vi ska sova i tält hos mig inatt! Awesome! Kommer säkert bilder imorgon. Ni får ha det jättebra, för jag kommer inte blogga mer förren imorgonkväll. 
 
Läs senaste kapitlet på bloggen: thestoryofonedirection.blogg.se
 

tusen ord men i din närhet kommer inget fram

Hejsan! Jag åt nyss och tänkte nu twittra för fullt! Om någon timme så åker jag och min fina vän Louise ner och ser Snowhite and the Huntsmen. Kommer bli grymt! 
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Ska snacka med Evelina lite för hon drar på konfaläger på torsdag. 
nytagen bild.

6. Have the boys stopped you from doing something you'd regret?

Atm, har jag ingen aning faktiskt! Men jag antar det. Jag fattar nog inte frågan riktigt men alltså självklart har jag tänkt på dom om jag kanske precis skulle göra något som jag nog egentligen inte ville. Åh, jag vet inte! 
 
I alla fall, haha. Hej på er! Jag sitter och nördar Cher Lloyd bara för att hon är awesome! Idag är vädret skit så det blir nog bara att stanna inne och kolla film och läsa. Om det slutar regna så tror jag att jag ska gå en promenad också, men jag har så jäkla ont i nacken!
Igår satt jag i några timmar och snackade med Evelina. Hon är verkligen underbar den tjejen! Ha det gött!
3 fucking år...

5. Do you prefer the WMYB or GBY music video?

Jag skjuter snart dom här frågorna, haha. Denna var även svår. 
WMYB och GBY är så olika för mig. Det jag gillar i WMYB är solona och rösterna, speciellt Harrys solo. Jag gillar även stränder så det gör det ju självklart bättre. Men även så tycker jag att WMYB är lite bättre än GBY. I GBY så gillar jag även rösterna, speciellt den höga tonen som Harry tar. 
Men jag tror att jag väljer WMYB här. Kan inte förklara bättre än att den är superduperunderbar!
 

you're a hater, and you know it.

Hejsan! Postade nyss ett nytt kapitel på bloggen: http://thestoryofonedirection.blogg.se/?tmp=1234
Igår var det midsommar! Jag tillbringade dagen hos mig mosters place! Med kusiner och familjen. Det var jätte mysigt och roligt. Vi spelade kubb och bull. Åt gott och hade det trevligt! Kommer kanske några bilder någon annan dag. 
Idag blir det nog inte att göra så mycket. Ska nog gå en promenad. Vi hörs! 

4. What's your favourite song from the album?

Det är jättesvårt att bara välja ut en låt men jag tror att det blir More than this. Den är vacker och precis i den takt som jag gillar! Jag tycker att texten är jättefin och det är en sån där låt som jag kan börja gråta till ibland. Om den påminner mig om något eller om jag bara mår dåligt den dagen. Men ibland börjar jag gråta för att jag blir så glad också! 
Vet inte varför men för tillfället så går det inte att sätta in låten här under. Om ni inte hört den, sök upp den på youtube! 
Tänkte bara länka bloggen där jag skriver min 1Dberättelse. Så kika in och säg vad ni tycker! http://thestoryofonedirection.blogg.se/

I still turn to you

Tjenare! Adelina drog hem för en stund sen. Vi har bara haft det bra i solen och badat massor. Riktigt skönt men nu ser vi båda ut som tomater! 
Förlåt för att jag inte skrivit på länge men det har inte hänt så värst mycket. Imorgon ska jag spänna tandställningen. Åh, va intressesmurfarna hoppar nu! Om det är bra väder så antar jag att jag solar och badar imorgon igen. Sen på fredag blir det att fira midsommar med mosters familj. Kommer bli awesome, med massa bilder! Nu tänkte jag faktiskt skriva ett kapitel på min berättelse så det postas väl om någon timme kanske? Hare gött! 
bara för att bilden är awesome! puss på dig anniebanni! x
 

SOMMARLOV!

Orkar inte skriva en massa så jag slänger bara in några bilder på fina vänner! 


Jag älskar dig.

Bryr mig inte hur flummiga dessa bilder är. Du är vacker och jag älskar dig!

Du är den finaste som finns.

when you touch me, I die in your armes.

HEJ! Hur är det med er? Jag mår riktigt bra idag! Kom typ nyss hem från en dag ute på lysing med a-laget. Vi lekte lekar och umgicks. Vi skulle dock ha vunnit, tycker jag!
Idag blir det nog inte att göra så mycket, har lovat att göra en twitcam och att skriva ett kapitel, så det består nog min kväll av!
Imorgon är det näst sista dagen i skolan. Då ska vi bara städa skåpen och klassrummet. Efter det ska jag klippa mig och fixa håret inför skolavslutningen som är fredag! Sen börjar sommarlovet, helt amazing!
slänger in en bild från arkivet på mina fina vänner.

I have nothing, I feel nothing.

Orkar inte göra något speciellt inlägg men slänger in en serie på 1D, så att ni kan le lite. Bye.


3. Have you ever met the boys?

I'm proud to say I have! Men bara på avstånd, så inget sånt där med bilder tillsammans och signerade telefonskal elr vad man nu hittar på! Men dock, så ja, jag har sett dom. När jag var i Stockholm en helg nu i maj. Det var riktigt underbart kan jag berätta! Slänger in två bilder men om ni vill veta mer så skrolla ner några inlägg!
Den första bilden är inzoomad, den andra är i vanlig storlek!

Kolla in denna tjejs vackra blogg!

http://minibella.blogg.se
http://minibella.blogg.se
http://minibella.blogg.se
http://minibella.blogg.se
Ni kommer inte ångra er!

RSS 2.0