We are the winners!

Har inte blivit så mycket länkade vinner dom senaste dagarna. Nu kommer dom i alla fall!

http://feliciaphotos.blogg.se/
http://fotofreakenst.blogg.se/

Idag har jag varit med Anita efter skolan. Vi gjorde inte så himla mycket men det var roligt att umgås med tjeja!
Imorgon är det sovmorgon. Göött! Nu ska jag gå och äta. Hejdå!

Dag15 - Sätt din Ipod på shuffle: Första 10 låtar som spelar

Hoppar över lite skit.

Har ingen Ipod och ingen mobil för tillfället heller. Tar grooveshark listan istället!
1. Coconut Tree - Mohombi ft. Nicole Scherzinger
2. Fest hos Mange - Mangemakerz
3. Rabiosa - Shakira
4. The Call - Regina Spektor
5. Edge of Glory - Lady Gaga
6. Where them girls at - David Guetta
7. Danza Kuduro - Don Omar
8. Love you like a lovesong - Selena Gomez
9. Rehab - Glee Cast/Amy Winehouse
10. Good Life - OneRepublik

detta är låtar jag rekommenderar stort!

it's a brand new day!

Hejsan! Idag har varit en ganska trött dag i skolan. Hade slöjd som sista lektion. Sen drog jag hem till Jennifer och vi åt lite glass. Sen drog vi ner på stan och provade lite kläder. Jennifer köpte en mössa, haha.
Sen gick vi upp och satte oss vid köksbordet och tänkte ut vad vi skulle äta. Jag började må piss så pappa kom och hämtade mig. Stackars Jennifer blev själv :(
När jag kom hem mådde jag sämre än sämst! Kändes som jag skulle spy hela tiden, vafan! Nu mår jag rätt så bra och ringde nyss Jennifer. Glömde smidigt nog mobilen där. Nu tänkte jag göra mig lite social på facebook. Hare gött! Blir nog bilder imorgon. Hejdå!


bild sen i somras.

you'r my favorite song

Lägger in lite bilder från dagen med Adelina. Enjoy!










vill också informera er om att jag är med och tävlar om titeln "dagens blogg" hos denna flicka; http://fotofreakenst.blogg.se/

Grattis vinnarna av Dagens Blogg!

Vinnare 1. Felicia  - http://feliciaphotos.blogg.se/
Vinnare 2. Suana - http://fotofreakenst.blogg.se/
Vinnare 3. Emelie - http://emeliiiesvenssoon.blogg.se/
Grattis till er! För er andra, bättre lycka nästa gång! Felicia, har dig redan bland mina länkar så kan tyvärr inte göra.

Om Dagens Blogg!

Hej på er! För er som är med i Dagens blogg, elr ja, gårdagens blogg, ni får vänta till klockan 16 idag. Har inte tid innan det. Andledningen till att jag inte la in igår så var det att jag fastnade för ett bra program på tv. Men den avslutas alltså vid 16 idag. Lycka till!

some might say, they don't believe in heaven

Hello! Drog till stan vid tolv tiden med mamma. Letade efter ny bh men hittade tyvärr ingen. Lånade 3 böcker från bibloteket. Sen åkte vi upp till Kvantum och handlade lite. Fan va creapy att nästan allt var borta!
När vi kom hem satte mamma igång med maten och jag såg ett avsnitt av Glee. Nu tänkte jag sätta mig ute på altanen och läsa lite. Sen blir det nog promenad, även fast jag är förkyld. Måste hålla igång!
Glöm nu inte dagens blogg! Avslutas vid 10 tiden ikväll. Lycka till!

Dagens blogg!

Nu är det igång igen! Denna gången kanske det är din tur! Den här gången vinner 3 bloggar men med olika priser.
Vinnare nr. 1 vinner länkning på facebook, dayviews, här förstås och lägger in dig som länkar på min blogg, i tre dagar.
Vinnare 2 vinner länkning på facebook och här, i tre .
Vinnare 3 vinner länkning endast här.
Tävlingen kommer avslutas vid 10 tiden ikväll. Kommentera bara att du är med och länka denna tävling på din blogg. Nu kör vi!

what do I have to do, to get you to see me...

Hej! Har varit en rätt bra dag i skolan. På morgonen hade vi sovmorgon. Gick till Adelina vid nio tiden och därifrån gick vi till fågelbäret. Hälsade på gamla lärare, kom ihåg hur mycket jag gillade dom! Fick massa kramar och glada hälsningar!
Sen gick vi mot skolan. Kom typ 5 min försent men det gjorde tydligen inget, bra det! Hade svenska då och läste i våra böcker. Sen hade vi lunch, äcklig kycklingsallad. Efter det hade vi SO, rätt lång lektion men ändå bra. Gjorde klart ett häfte om Norden och körde lite Seterra. Sen var det dags för gympa. Vi satt i klassen och snackade lite. Skön kille det där! Sen gick vi mot spanskan. Fick nya böcker och snackade lite om spanskan nu i åttan och sen berättade vi lite om oss själva på spanska. Sen drog jag hem. Ikväll blir det nog att sticka ut och fiska med farsan i någon båt. Hoppas det blir bra väder. Hare bra nu!


du var mycket mer än så

Hello! Idag har jag varit nere på mejeriet och bestämt dag och tid för sånglektioner. Har också varit i skolan förstås men det är ju inte viktigt. Det är ju bara säga att alla var så mega trötta på sista lektionen, att vi nästan somnade.
Jag var ute i garaget nyss och sjöng lite. Och så smart och klyftig som jag är, lyckas jag välta cykeln över mig och får ett stort sår på baksidan av knät. Sitter här med plåster och mår inte så jättebra, svider som inihelvete!
Men nu ska jag sätta mig i soffan och mysa, hare gött!

on my way to school!


you'r so perfect

Hellu there! Har varit en toppen dag i skolan idag.
Gick upp vid halv 7 tiden. Åt havregrynsgröt och fixade mig sedan. Kollade lite på tv innan Louise kom och vi hade sällskap till school. Mötte Ajsa och Adelina och gick mot bildsalen. Ny lärare, ny sal. Men det var faktiskt rätt kul. Sen hade vi sexualkunskap. Skrev om könssjukdomar och preventivmedel.
Fick sedan lite rast innan mentortiden. Då gjorde vi inget speciellt. Sen hade vi lunch, pannkakor. Efter det vare Svenska och Engelska. Skrev lite om oss själva och vår sommar. Sen ett brev till läraren.
Sen hade vi slöjd. Började med nya arbeten och jag började med en byxdress i blommigt tyg. Kommer nog bli jädra snyggt!
Mötte upp Louise igen och drog hem till mig. Åt lite innan vi drog till tandregleringen. Jag spände tandställningen och sen drog vi tillbaka mot oss. Hon fortsatte hem och jag satte mig här. Snackar med lite folk och ska väl snart gå in till mitt lilla rum och fixa lite skit. Sen får vi se vad som händer. Hare gött nu så hörs vi troligen imorgon! Hejdå.

Dag12 - Varför började du blogga?

Jag började blogga för att jag ville spara mina minnen på något sätt. Det kändes tråkigt att bara skriva i en bok, där kan man inte lägga in bilder. Så varför inte skaffa en blogg och låta andra också se och läsa vad som händer i mitt liv.

Klockan är nästan 7 och jag ska väl gå och platta håret. Vid kvart i 8 kommer Louise förbi här och vi cyklar tillsammans till skolan. Ja, ni vet vad som händer sen. Skolaaaa, bla bla bla.

Saturday night


where do you go when you'r lonely

Hellu! Dagen har varit riktigt chill. Skola i typ två timmar, awesome! Fick nya scheman och nya lärare, nya platser. Kul att träffa allt folk igen!
Efter skolan drog jag, Adelina och Ajsa till Ajsa och sen drog vi ut lite. Sen kom Sölve, Timmy, Mus, Denni, Eric och Adrian (tyvärr). Snackade lite med dom innan jag drog hem. Har nyss ätit och ska väl kolla lite film elr något.
Imorgon blir det skola igen. Har bild, sexualkunskap, mentortid, svenska/engelska och slöjd. Rätt chill dag, faktiskt.
Efter det tar man Louise med sig och trampar hem. Vid 16 cyklar vi till tandregleringen och jag får där nere!






Dag11 - En annan bild av dig och dina vänner


I'm just as happy as you are...


Get your head out of the clouds.

Efter som rubriken hade blivit så jäääädra lång, så skriver jag den här uppgiften här nere istället!



Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad:

När jag är glad lyssnar jag på låtar som Fest hos Mange, Edge of Glory, Judas, Party rock Anthem, alltså snabba och glada låtar!
När jag är ledsen lyssnar jag på låtar som The Call, Candles, Here comes a regular, alltså långsamma låtar.
När jag är uttråkad lyssnar jag på låtar som Taken by a stranger, I feel pretty/unpretty, what are words.
När jag är sur lyssnar jag inte på musik. Då ritar elr skriver jag.
När jag är förbannad lyssnar jag inte heller på musik! Går ut och skriker i skogen.


I day left

Hejsan där bakom bloggskärmarna. Idag har jag varit hos min faster och farmor. Trevligt att träffa dom efter en lång tid. Vid halv fem tiden blir det middag på altanen och sen framåt 18 tiden så drar man bort, hela familjen, till bryggan och myser med kex, ost, vin och annat gott! Kommer nog bilder som jag lägger in senare ikväll.
Imorgon äre skola. Inget jag sådär ser fram emot så jättemycket. Ska väl bli kul att träffa alla igen men inte att gå i skola. Men tror att vi slutar lite tidigt.
På tisdag får jag tandställning på nederkäken. Louise ska med så att jag inte blir allt för rädd, haha! Men nu tänkte jag gå ut på altanen elr kanske hoppa lite studsmatta. Hare så bra!


Planet Earth, it's for you!

weheartit

Dag 09 - Något du är stolt över de senaste dagarna

Att jag har varit så duktig på att gå promenader hela denna vecka! Det är jag riktigt stolt över!

Idag har jag varit hos min moster. Hon kollade igenom jultidningarna och köpte två saker, böcker tror jag. Sen drog jag, pappa och min kusin ut till Sandviken. Blev lite bilder som jag lägger in imorgon.
Det var riktigt höga vågor! Så fint vare. Nu tänkte jag i alla fall se på tv med mamma och bara mysa. Hare gött!

making me happy

Hello! Ska nu hoppa in i duschen och sen fixa mig för en dag med jultidningsförsäljning. Ska till min moster, farbror och lite mer folk. Ikväll tror jag att det blir promenad. Har så gött nu så hörs vi!

Glöm inte bloggarna! http://watermelondrea.blogg.se och http://emmmavictoria.blogg.se/

Goodnight!


you are beautiful, in every single way

Nytt klipp ute på youtube! Ta en titt och släng gärna in en kommentar och säg hur det var! Tack.

http://www.youtube.com/watch?v=XswWG8-K1Xs

higher and higher!

Wow. Rätt häftigt att jag hade över 100 visningar igår! Innan har jag kanske haft 4? Haha, blir riktigt glad!



Dag8 - mål för denna månad och varför

Målet är väl att gå ner i vikt. Har nog lyckats lite denna månad. Känner mig redigt stolt! Ikväll blir det mer träning och ännu gladare Malin!



jag är rädd för att det ska vara för sent.

Hej! Hittills har jag inte gjort annat än att kolla på film och datorn. Rolig dag kan man kalla det. Skulle egentligen ha varit med Adelina men hon bangade.
Ikväll blir det promenad i detta härliga väder! Nu tänkte jag väl gå och göra vad som helst. Har otroligt tråkigt!

Gårdagens vinnare! http://emmmavictoria.blogg.se/ http://watermelondrea.blogg.se/

Dag 07 - en bild på någon/något som har störst inverkan på dig

det får bli Linnea, bvän!

Dagens blogg - vinnare!

Vinnarna är helt random, utlottade. Ni två som vinner kommer att bli länkade i mina inlägg, vartannat, i tre dar, och också bli länkade på facebook, i tre dagar! Nu kör vi vinnarna!

Vinnare 1 - Natalija, http://watermelondrea.blogg.se/
Vinnare 2 - Emma, http://emmmavictoria.blogg.se/
Grattis till er! Och ni som inte vann har en ny chans nästa vecka! Lycka till!

Insperation

Braids.

I thought you were my fairytale

Hello there! Nu ska jag ut till köket och fixa lite mat. Sen tar jag cykeln och drar mig mot VO och en springtur med Adelina. Inte så jäkla pepp på't men jag vill inte svika henne! Imorgon tror jag att jag ska vara med Adelina. In that case, kommer det nog måååånga bilder. Hare gött nu, och en trevlig kväll!


bara någon random bild.

Dag6 - favorit superhjälte och varför

Haha, lite random. Om jag måste välja någon så är det väl Invisible Woman från Fantastic4. Varför? Hallå?! Måste jag ha en andledning om hon kan bli osynlig? DET är väl för fan hur bäst som helst!



Dagens Malin


freak out already!

Hej! Nu tänkte jag dra mig mot köket (låter som jag bor i ett slott elr nåt!) och äta äggröra. Sen blir det att fixa sig och lite senare dra sig mot Therese Göthe (min gamla danslärare) som ska kolla igenom jultidningarna lite! Sen ikväll kanske det blir att sticka ut och springa med Adelina.
Glöm inte att Dagens Blogg håller med till klockan 21 idag! Skriv in dig och kanske just du blir en av två vinnare!


Dagens Blogg!

Tjatja. Kör igång med en dagens blogg! Det enda ni behöver göra är att kommentera att ni är med. Kommer välja ut två vinnare som kommer bli länkade i vartannat inlägg. Länkar också genom facebook. NU är det er tur!



House Of Wax

Hejsan! Såg nyss House of wax. Ganska seg film, faktiskt.
Handlar om typ syskonen Sinclair som blir behandlade som skit när dom är små. Sen när dom växer upp blir båda galna och börjar mörda och vaxa folk. Haha, låter jättekonstig men om jag verkligen tänker efter var det inte den sämsta film jag sett. Snygga skådespelare också! Chad Michael Murry tex. Han var en jävel på att slåss! Lägger in några bilder, tycker att ni borde se den om ni gillar...tja...konstiga filmer!





åh så söta! älskar hur jävla beskyddande och gullig han är i denna film!

Converse, Oh yeah!


Dag5 - en bild på en plats du varit på

Egypten, statyer utanför Konungarnasdal!

Nattbluuugg!

Hejhej! Har precis sett Tusen Gånger Starkare, igen. Idag har jag varit med Louise. Vi har badat, spelat spel, ätit gott och bara haft det awesome! Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Får väl se, ska i alla fall ut på promenad på kvällen. Nu tänkte jag i alla fall släcka och sova lite. Godnatt all you bloggerz!




Beth, I hear you calling

Hej. Ska snart gå ut i köket och fixa maten. Slänger in en snabb och oseriös bild. Skriver mer ikväll, I think. Juste, ska ut på promenix också!


Dag4 - en vana som du önskar du inte hade

Det är nog att äta godis. Jag äter lite och sen blir det rätt svårt att inte ta en till. Men nu börjar det bli bättre. Jag kan säga ifrån och äter bara om jag verkligen vill på lördagar. Hoppas bara att det gör någon skillnad också!


Morgonblugg!

Hejsan! Nu tänkte jag dra mig ut mot köket och ta något att äta. Vaknade för någon kvart sen.
Idag blir det att vara med Louise. Vi ska bada och ha riktigt kul ute hos henne! Blir nog lite bilder. Hare så gött nu!


what comes around comes back around

Hej! Har precis ätit och sitter här och kollar lite. Anida hjälpte mig nyss med att få bort det gråa i bakgrunden, äntligen! Tack för det.
Idag har det inte blivit att göra så jättemycket. Funderar på att ta på mig något fint och gå ner till bryggan och fota lite. Inte något fint väder för det men kanske får någon bra bild som jag sen kan lägga in här!
Imorgon blir det i alla fall att vara med Louise. Får se vad jag och bruden hittar på då.
Kom på nu att jag inte bloggat något om Horsö. Det får väl bli imorgon bitti.
Hare gött nu alla bloggerz!


bara någon random bild, längtar verkligen inte till vintern!

dunkande hjärtan klockan kvart över fem.

Hej och hallå! Nu tänkte jag dra igång en film och sen lägga min under täcket och mysa. Har väl inte fått sådär jättemycket sömn när jag varit på Horsö över helgen så det tar vi igen sen. Men ska väl bara vänta på att den har laddat klart så borstar jag väl tänderna och ser denna film. Får se vad som händer imorgon. Ska i alla fall blogga massor! Det kan jag lova. Men sov så gott och dröm sött!

Dag3 - en bild på dig och dina vänner

det är fler men dom har jag inte bilder på, så det får bli en annan dag!

forget about the pricetag.

Hej på er! Hemma från en mega mysig helg med Linnea och hennes släktingar. Är ganska trött nu så jag ska väl bara byta om lite, äta, packa upp och sen kanske dra ut och springa, beroende på hur trött jag är efter allt. Skriver nog imorgon om helgen. Blir inte så mycket tid över ikväll. Men nu får ni ha det så bra för det ska jag!


All Star*

Hej! Vaknade nyss. Har sovit något grymt dåligt. Tänkte bara göra ett snabbt inlägg om att jag beställde Converse All Star igår. Längtar så sjukt mycket. Dom kommer typ nästa vecka, skulle jag tro.
Nästan allt är packat och det enda som saknas nu är väl skjutsen. Dom kommer framåt 4 och efter det kommer jag inte kunna blogga något. Tror dock att jag hinner ett inlägg innan jag drar mig mot en awesome helg med den bästa! Nu ska jag i alla fall gå och göra scones. Men ha det så bra!

gammal bild, från midsommar, I think! men jag älskar flickan!

The sweetest thing!

Sitter och kollar på Mr.Deeds. Riktigt skön film! Tycker att det är väldigt dåligt väder ute! Det ska det ju inte vara, inte i helgen i alla fall. Då blir det Horsö. Linnea och hennes mamma kommer och hämtar mig vid 4 ungefär. Därefter drar vi oss mot en båt och vidare till Horsö. Nu ska jag fortsätta se på filmen och sen gå och puzzla elr något. Vi hörs!


SunSet in black and white


Uppdatering!

Hej och hallå! Ska snart ut och gå min dagliga promenad.
Imorgon blir det nog att packa lite och kanske bada någonstans. Men hare gött!



Dag2 - meningen bakom ditt bloggnamn

Jag har väl egentligen inte någon mening bakom namnet malinalnefjord.blogg.se.
Jag ville nog bara ha mitt egetnamn och inte något annat. Det är nog inte svårare än så. Namnet som jag har är liksom ganska ovanligt så det är nog lite därför också. Eftersom ingen annan i världen heter Malin Alnefjord så är det nog min blogg som heter så och ingen annans? Haha, låter konstigt men jag har ingen mening bakom det. Tog bara mitt vanliga namn, that's it!



Med dom här bilderna säger jag Godnatt!


Intagningsbesked från Kulturskolan!

Hej hallå! Pappa sa åt mig att jag skulle gå upp och hämta posten. Då hittade jag ett brev från Mejeriet! Efter typ 3-4 års väntetid så är jag äntligen inne på sång! Åh, va skönt! Börjar i början av terminen. Kommer bli mega kul! Är jävligt glad just nu, kan typ inte sluta le.
Öppnade brevet uppe vid brevlådan och läste det. Sprang ner till huset och berättade!
Nu är jag glaaaad!
Hejdå.

Dag1 - en nytagen bild på dig + 15 intressanta fakta om dig själv

eftersom jag inte har lagt in bilder från både mobil och kamera så får det bli den här bilden!

1. Jag har otroligt svårt att lita på folk.
2. Jag sminkar mig inte längre för att jag känner mig ful ändå, smink ändrar inte på det!
3. Det är ingen som vet allting om mig. Känner ändå att ingen lyssnar.
4. Jag gillar Michael Jackson och hans musik, bryr mig inte vad andra säger om honom!
5. Jag är inte nöjd med mig själv alls..
6. Linnea är min bästavän och utan henne skulle jag fan inte vara här idag.
7. Jag hatar folk som sviker och sen pratar med en som om inget hänt.
8. Jag hatar mörker! Jag hatar det! Vet inte varför men jag får panik om jag är i ett mörkt rum och inte vet vart dörren är!
9. Jag älskar verkligen när det är strömavbrott! Det är så mysigt att bara krypa ner i soffan elr sängen med filt elr täcke och bara mysa!
10. Varje dag är jag rädd att någon som jag bryr mig om, ska dö. Tänker på det hela tiden och ibland somnar jag med gråten i halsen och tårar som rinner nedför kinderna och lägger sig på lakanet..
11. Jag hatar fisk och allt som kommer från havet egentligen. Ätert inte om jag verkligen inte måste! Och i såna fall äter jag jättelite.
12. När jag gillar en person brukar det inte ta lång tid innan jag slutar att gilla honom. Jag tänker bara att han aldrig skulle vilja ha mig. Så lätt äre.
13. Jag vill flytta till USA när jag blir stor. Tycker bara att det är ett sånt häftigt land. Händer mer grejer där!
14. Jag hatar att bråka med folk. Det är det värsta som finns..
15. Jag vet inte vad jag ska skriva här!

Haha, jätteintressanta ju!

bara för att

Dag 01 - En nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv.
Dag 02 - Meningen bakom ditt blogg namn
Dag 03 - en bild av dig och dina vänner
Dag 04 - en vana som du önskar att du inte har
Dag 05 - en bild av en plats du varit på
Dag 06 - Favorit superhjälten och varför
Dag 07 - en bild på någon / något som har störst inverkan på dig
Dag 08 - Mål på kort sikt för denna månad och varför
Dag 09 - Något du är stolt över de senaste dagarna
Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad
Dag 11 - En annan bild av dig och dina vänner
Dag 12 - Varför började du blogga?
Dag 13 - en bild av ditt rum
Dag 14 - en bild på dig och din familj
Dag 15 - Sätt din iPod på shuffle: Första 10 låtar som spelar
Dag 16 - En annan bild av dig själv
Dag 17 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 18 - Planer / drömmar / mål du har
Dag 19 - smeknamn du har, varför har du dem
Dag 20 - Någon du ser dig vara gift / vara med i framtiden
Dag 21 - en bild av något som gör dig glad
Dag 22 - Vad gör dig annorlunda än alla andra
Dag 23 - Något du längtar för mycket
Dag 24 - Ett gammalt brev till dina föräldrar
Dag 25 - vad jag skulle hitta i väskan
Dag 26 - Din favorit tid på året
Dag 27 - Varför gör du så här 30 dagar utmaning
Dag 28 - en bild på dig förra året och nu, hur har du förändrats sedan dess?
Dag 29 - Vad har du lärt dig denna månad
Dag 30 - din favoritlåt.

run, run, RUN!

Hejsan! Kom nyss hem från en promenad med blixtar och dunder! Men fortfarande riktigt skönt att få komma ut och gå.
Idag har jag varit med Linnea och Emelie. Vi har väl inte gjort så värst mycket men bara haft det kul ihop. Det är också bestämt att jag åker med Linnea till Horsö i helgen. Kommer inte ha tillgång till internet så ni får nöja er med att läsa om min helg på måndag!
Imorgon blir det att vara med Linnea igen. Får se vad vi hittar på. Nu tänkte jag gå och byta sängkläder och sen kanske leta upp min kamera som är borta :s
Hejdå!

Kolmården #3

fortfarande inte alla bilder men dom kommer!

bra sätt att få fler besökare!

Har ni för några besökare och önskar om fler? Kolla in länken nedan och fyll i din blogg!
http://www.bloggriket.se/#


somewhere only we know...

Hejsan! Sitter och kollar på Scream 2. Idag blir det nog att vara med Adelina, igen. Men det är bara kul att vara med bruden! Får se vad vi hittar på i detta tråkiga väder. Hare gutt!


Where them Girls at?!

Hellu! På riktigt bra humör idag! Emmie och Emilia kom hit vid halv ett typ och vi spelade lite kort. Sen åt vi kladdkaka och gick ut på altanen. Dom hoppade upp på studsmattan och hoppade. Sen kom jag upp också och gjorde en knävolt. Ställde mig upp, för första gången ever! Sjukt kul!
Sen kom Emilias pappa och lämnade badkläder. Vi gick och badade. Jag var först i för dom var sjukt rädda för att gå i. Töntar, haha!
Sen gick dom ändå i, skrikande men ändå.
Vi gick tillbaka efter ett tag och dom åkte hem. Dom hade saker att göra. Riktigt kul ändå!
Ikväll blir det nog att gå ut på powerwalk. Inte gjort på ett tag nu, nu jävlar ska jag rasa i vikt!
Men nu ska jag ringa till Adelina. Vi hörs!


saknar flickan!

jag var din, hela tiden.

Hejsan! Adelina drog nyss hem. Haft en awesome natt + dag! Vi har spelat spel, mest monopol och gjort glass och solat och massa mega kul!
Igår kväll grillade jag hos min moster med flera från släkten. Riktigt trevligt. Runt 22 tiden så tog jag cykeln och ringde till Adelina som kom ner. Vi cyklade hem till mig och spelade monopol tills 12 elr något. Sen gick vi in till mig och spelade lite kort och uno. Sen läste jag lite innan vi bara snackade och sen somnade.
Vid 17 tiden kommer släkten HIT för att grilla. Kommer bli mega mysigt! Hare gött, bitches!


bara för att jag saknar alla konstiga människor!

Grattis!

Lägger in ett snabbt inlägg om att finaste Meron fyller 16 år! Grattis till dig och hoppas du får en awesome kväll!


Kolmården #2

Det var inte alla bilder men just nu orkar jag inte lägga upp mer! Hare gött!

I had the time of my life, kind of

Hej! Tänkte skriva lite om igår. Satt och snacka med Adelina på datorn. Linnea ringde och jag drog mig bort till stranden. Där träffade man Linnea, Benjamin och Oscar. Ett par riktigt sköna killar!
Det blev lite blött, orkar inte beskriva allting. Haha. Vi slängde mycket kläder i sjön och blev nästan islängda själva!
Sen cyklade vi hem till mig och fikade. Blev lite vattenkrig med. Benjamin och Oscar hoppade studsmatta och var helt galna! Sen åkte dom hem och jag satte mig vid datorn.

Idag ska jag steka med Adelina. Får se om hon sover över också. Kommer fler bilder från Kolmården nu också. Kolla upp!

Tack Mamma!

stadium, 299:-

Gött wäder!

Hejsan! Nu ska jag ut och lägga mig på altanen igen och jobba på brännan. Jävla göttigt! Hörs.


Kolmården #1

vi avslutar med en bild på Linnea. kommer mer bilder när hon lagt in sina. vet att vissa är suddiga men linbanan gungade ibland. hoppas ni gillade dom i alla fall!

Tyskland #2

dom sista två bilderna är när vi åkte in i Frankrike för en dag.

hur kan jag berätta att du är den enda...?

Hej! Idag har jag varit på Kolmården med Linnea. Har haft en helt awesome dag! Kommer nog bilder imorgon för jag är megatrött! Blir bara att slappa och så ikväll. Hare så bra då! Hejdå.

kort inlägg, iknow.

all work is in my head

Hej! Jag sitter vid tvn och kollar på något skit. Idag ska jag till Kolmården med Linnea. Ska bli så jäkla kul. Men ni får själva ha en jättebra dag! Hejdå!


gammal bild från tyskland.

RSS 2.0