Skolfotot!

Kolla vad jag hittade bland all reklam när jag kom hem! Blev verkligen inte bra!
Kladdkakan är i ugnen, ska snart ta ut den. Ensam hemma, vet inte vad som står på spel. Såg ett avsnitt vampire diaries förut, awesome! Ha en jättebra fredag!

jag vill dela hela livet med dig

Hello you! Idag har varit en helt okej dag i skolan. Teater och donken och en riktigt intressant berättelse med Johanna och Axel. Efter skolan blev det att vara med Linnea. Vi körde vem där fast i verkligheten. Snacka om att det kommer bli riktigt pinsamt imorgon i skolan, jag säger verkligen inte varför!
Imorgon som sagt, då blir det att åka och äta frukost och vakna till hos Linnea. Sen e-val med henne. Efter skolan blir det att rida med Louise. Ska faktiskt försöka ge er lite bilder då också!
Nu tänkte jag gå och kolla in spanskan lite och kanske äta något gött!


Födelsedagsbarnet!

Vill bara säga grattis till denna underbara unge som idag blir fjortis! Grattis till dig och hoppas du haft en awesome dag! Älskar dig.


you make me speechless, boy

Hej där bakom skärmarna!
Idag har jag inte gjort så jättemycket. Skolan självklart, men det räknas som ingenting. Sjukt tråkig dag men som tur är har jag flera personer som gör min dag ändå!
Åkte hem direkt efter och åt lite och körde sen lite chatroulette för att vara riktigt social. Såg nyss att flera stycken har fått skolfotot, det har inte jag and that kills me!
Aja, jag tror att jag ska gå och läsa lite innan jag somnar nu. Imorgon blir det skolan och sen hem och städa och skit. Tycker att bloggen är jättetråkig nu för tiden så ska försöka ta lite bilder i skolan imorgon! Ha det gött så hörs vi imorgon!
Godnatt!

yeah, i'm in löve.

it's a beautiful night

Jag hatar killar som inte respekterar tjejer. Var nyss på Chatroulette och det var grabbar här och grabbar där som bara ville se bröst. Men snälla, är det verkligen allt? Kan man inte bara vara glad och göra en annan glad och bara vara kul att prata med? Jag säger bara att om ni hade gjort så, grabbar, då hade jag inte tryckt på "next" lika snabbt!

I våran galax

Hej på er! Idag har jag inte gjort så väldans mycket. Sjungit och spelade wordfued och jobbat lite. Imorgon blir det att vara med bästa Louise. Då blir det nog lite mer att göra!

Jag är även med i en tävling och tävlar om en goodiebag med smink. Var med du med, vettja!
http://hannalovisasol.blogg.se/2011/september/tavling-vinn-massa-smink.html?_tmp=bffda03ad54d5df65750cc3e0b38d0d33fd20e13

du ser mig som en supernova!

Hej och hallå! Tänkte bara göra ett riktigt snabbt inlägg och berätta att jag är klar med min byxdress i slöjden, blev väl sådär.
Iallafall, idag har jag varit i skolan. Drog lite tidigare för att spänna tandställningen på Esplanaden. Sen drog jag hem till Linnea och vi åt lite. Sen drog vi till ÖoB och fick praoplatser där. Sen åkte vi hem till henne igen och vi spelade lite spel och så. Åt lite sen och jag åkte väl hem lite senare. Nu sitter jag här och myser i byxdressen och lyssnar på musik!
Imorgon blir det inte många lektioner, ska ha kamratstödjare-show med fölket! Snacka om att jag kommer dö när jag står inför alla jädra sjuor och pratar! Jesus alltså! Men jag slänger in en snabb bild, hejdå!


21 september 2011

Hej där! Idag har vi haft idrottsdag med skolan på gymnasiet. Jag var inte med så jag fick mäta längdhoppen med Ajsa. Det var nästan tråkigare än att vara med och tävla!
Vid 14 tiden fick vi i alla fall gå hem för vi hade suttit och frysit hela tiden typ. Så då kom pappa och hämtade mig. Åkte hem och jag åt lite och kollade en stund på nya avsnittet av Glee. Riktigt bra säger jag barre!
Ska nog snart dra och duscha. Imorgon blir det skolan, tror att jag blir klar med byxdressen på e-valet! Då blir jag riktigt glad kan jag säga!
Vid 14.50 ska jag vara på tandregleringen och spänna och kanske sätta in braces där nere. Efter det drar jag bort till Linnea och vi går väl och frågar om praoplatser på willy's. Shake that booty!

du kom till mig som en ängel...

sätter igång ett avsnitt gossip girl och myser! ha det gött, folk!

She will be loved

Hej på er! Vill bara lägga in ett snabbt inlägg och säga att jag saknar denna snygga flicka något otroligt! Älskar dig, Matilda Malin Järpmyr!


ett litet brev, en stor förklaring

Hej där bakom skärmarna! Sitter här och kollar på när pappa spelar Harry Potter på datorn. Gud vilka minnen det där spelet väcker alltså!
Idag har jag inte gjort så mycket. Läst och kollat film mest. Städat rummet har jag också gjort. Imorgon är det skola igen och det är jag verkligen inte pepp på! Hatar verkligen måndagar. Ger er en riktigt oseriös cambild på köpet. Hejdå sålänge!


allt för dig

Hej! Idag har jag inte gjort mycket alls. Var nere på stan med pappa och lånade nya böcker på bibblan och köpte ett par nya jeans. Efter det så blev det inte så mycket, rensade svamp med pappa och sen gjorde jag en sockerkaka med blåbär. Riktigt god blev den.
Sen blev det att läsa och se film. Just nu ser jag på någon b-film med föräldrarna. Ska nog snart dra ut i garaget och sjunga lite, det låter bäst därute! Ha det gött!


saknar dig

Mind your own bizz!

Hej.
Kom precis hem från Mejeriet. Gick verkligen inte bra idag, har ont i halsen och är så trött att jag kan ramla ihop när som helst. Börjar nog bli sjuk, skulle jag tro.
Blev att va med Jennifer lite innan sången. Jävla chill dag i skolan, slutade vid 10.40 men fick vänta på henne som slutade en timme senare. Åkte då hem till jennifer och gjorde varma mackor och såg film.
Nu sitter jag här och är jävligt förbannad. Kan inte folk sköta sitt eget någon gång?! Jag menar, vad är det för mening med att hosta, skrika och gorma för att få uppmärksamhet? Det fattar jag verkligen inte, var er själva istället. Punkt slut!

Grattis!

Ville bara göra ett snabbt inlägg om min fina vän Sofia Källström. Idag blir hon nämligen en stor flicka. 14 år, för att vara exakt. Grattis till henne och hoppas du hade en jättebra dag med mycket Malin-choklad!
Ha det gött!

why so serious?!


put a little sunshine in the sky

Hej! Studiedag idag, hur skönt är inte det?
Om någon halvtimme bryter dom strömmen här. Dom ska väl fixa något antar jag.
Idag blir det nog inte att göra så väldans mycket. Städning kan jag tänka mig, kasta ut gamla kläder.
Nu tänkte jag gå och äta något innan allt blir svart. Imorgon är det skolan och sen ska jag rida med Louise. Alltid trevligt att träffa den flickan!

wouldn't change a thing

alla dessa minnen, allt är med dig! älskar dig något otroligt!

Dagens Malin


Jennifer Lundgren 9 september

älskar dig bruden!

Fest hos MallaN!

Hola! Just nu sitter jag framför tv:n och ser på Hollywood fruar, man skrattar ju ihjäl sig!
Idag har varit en riktigt tråkig dag i skolan. Adelina följde med mig hem efter skolan. Vi gjorde inte så jättemycket. Men det var riktigt trevligt, vann i alla fall på monopol, ÄGD.
Har också varit ute och sprungit med Linnea och Dina. Mysigt!
Imorgon blir det skola och sen Linnea. Får se vad vi hittar på för kul! Nu ska jag vara social med min moder, hejdå!


OH SKIT!


I just got to let you know

Hejsan! Dålig uppdatering, I know. Som kanske några av er vet så färgade jag håret igår, mörkbrunt. Eftersom jag har världens sämsta webbis så syns det inte så jättebra men det får ni leva med!
före:


efter:


Vad tycker ni?

Nu tänkte jag vara lite sådär löjlig och osocial och spela lite Sims. Goodbye!

who runs the world? Girls!

Hej och hallå! Jag och Jennifer kom nyss hem från Maxi och väntar nu på maten, Tacos. Vid halv sju tiden kommer våra brudz hit och har en mysig kväll tillsammans! Nu ska vi hitta på något röööligt! Hejdå!




who let the girls out?

tja tja malins blogg! jennifer lundgren här! vi har precis ätit tomte gröt. passar perfekt in nu på hösten! nae men vi ska dra till maxi nu och handla tacos och godiiiiissss o så tills ikväll för då kommer det några brudar hit till oss och då ska vi kolla på film och bara mysa tet! heeeeyyyydååååiiiii !
ååhhh så gullig :*

me and the boys will be playing all night

Hej! Idag har varit en lååååång dag! Hade först slöjd som e-val. Fortsatte med min byxdress och den börjar bli rätt så klar!
Sen hade vi egentligen svenska/engelska men jag gick till sjuksyster för hälsokoll. Hatar att vara först på klasslistan!
Sen var det mat men jag hann inte äta något. Inte heller någon god mat, så what the fuck?!
Sen var det SO. Vi hade prov och tips. Hade alla rätt på provet och 5/10 på tipset. Sen hade vi idrott. Jag var inte med så jag, Jennifer, Axel, Mustafa och Jeton hade lite löjligt kul. Sen var det dags för spanska. Ny lärare så vi fick presentera oss, på spanska. När vi kommer till Stefanie så börjar hon: "me gusta Stefanie" och Emmie är den enda som märker så hon typ dör av garv och sen när Stefanie pratat klart så säger Emmie varför hon skrattade och alla började as flabba!
Sen gick vi äntligen hem. Åt direkt för jag var as hungrig. Kollade lite på super 8. Sen tror jag att jag satt lite vid datorn och så. Nyss rensade jag svamp med farsan. Och nu sitter jag här och funderar på om jag ska ladda in bilderna från idag. Men nej, dom får ni nog imorgon!
Imorgon ja! Då följer Jennifer med mig ner till Mejeriet efter skolan och kollar på min sånglektion. Sen drar vi hem till mig och åker iväg och handlar lite. Sen äter vi tacos. Vid 19 tiden kommer Sofia och Fanny och vi har det mysigt med film, godis, läsk och trevligt umgänge! Har saknat sånt här!
Det blev en väääädligt lång text idag, men nu ska jag gå! Hejdååå!

Jag älskar dig gmn ♥

Tänkte bara säga att jag älskar denna tjeja något extremt mycket! ♥ Vill aldrig förlora dig Malin Alnefjord du finns i mitt hjärta och kommer alltid att göra det ♥ // Nea!♥ www.neanyanderandersson.blogg.se :D



people always leave...

Hejsan! Sitter här hemma hos Linnea och pluggar. Ska nog snart dra mig hemåt och duscha. Imorgon är det skolfoto!
Men hare så bra så hörs vi, och Linnea hälsar så mycket!


blir en liten gammal bild, har inget annat på tjejens dator!

she's amazing on the dancefloor

Hej och hallå! Idag har varit en riktigt bra dag i skolan. Efter drog jag och Louise hem till henne och åt lite. Sen drog vi bort till stallet och red lite. Skritade och travade och det gick jättebra! Tror vi var ute i typ 4 timmar!
Sen drog vi hem till henne och åt. Sen satte vi oss vid datorn och kollade vad för skit en tjej hade skrivit om henne och Linnea. Dålig stil!
Jag ska nog snart gå och ta ett bad. Luktar hääst!
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Vi får la se! Hejdå på er!

my heart was freaking out when I held ya

Är det bara jag som tycker att Moa Lindells låt "when I held ya" var hur bra som helst? Jag bara ryser när jag hör den! Guuud, säger jag bara!

Hej och hallå där! Sitter här och bloggar lite smått. Idag har varit en så tråkig dag i skolan. Hatar måndagar. Imorgon är det ingen sovmorgon utan börjar med bild som är jädra tråkigt! Har slöjd imorgon dock, det är jädra kul! Min byxdress kommer att bli awesome!
Efter skolan blir det att dra hem till Louise. Kanske ska rida, annars får vi se vad som händer. Nu tänkte jag gå och lägga mig och läsa lite. Hare gött!


OMG så snygg!

sometimes, you only need one.

denna fina cambild visar mitt utseende idag!

Sovmorgon idag så jag börjar 9.20 med gympa. Nu tänkte jag gå och ta på mig strumpor och lägga ner plattången i väskan. Sen drar jag mig mot skolan. Ha en bra dag!

Dag21 - en bild av någon som gör dig glad

Min otroligt snygga tjej Matilda Järpmyr är en flicka som alltid gör mig glad! Älskar dig tjejen!

New!

resultat:


ny parfym


önskar allt var som förr...

inget är sig likt, allt känns bara skit.
vill att allt ska vara som förr, ingen som var utanför.
6:an var en bra tid, den bästa faktiskt!
ingen kan ta ifrån minnena av den tiden,
älskar er verkligen!

men nu är det ny tid, nya vänner, nya minnen som ska bildas
ni är även dom bästa, här ska det skapas fler minnen!





Dag16 - En annan bild av dig själv


where them girlz at?!

Hej! Idag har varit en rätt chill dag i skolan. Drog hem till Adelina efter skolan. Åt lite och sen gjorde vi väl lite fler grejer. Sen drog vi hem till mig där vi spelade kort, låg på studsmattan och snackade med musik och satt vid datorn. Hon drog nyss hem och jag sitter här och bloggar lite smått!
Imorgon blir det skolan, sen sånglektion och sen hem till Adelina. Nu tänkte jag väl vara lite social med lite föölk! Hare gött!

RSS 2.0