gästbloggar!

heej! Nu är det Mrs A. Som gästbloggar lite här :D Kan ju börja med att säga att Malin har det underbart i Turkiet! Hon brände sönder sig redan fösta dagen :o Det är typ 45+ där borta :D Som sagt svensk sommar suger! :( liksom när hade vi i Sverige 45+ ?
Men nu har hon blivit brun som en pepparkaka, inte alls avis eller så.. nej då!
Eftersom hon vet att det är massa som kollar in här så ville hon att jag skulle skriva något :D
Malin kommer hem på söndag morgon. Jag längtar efter att träffa henne! :D
Här får ni lite bilder på henne som hon skicka till mig :D hade bäst nu! <3


You fucking fuck.

Jag tänker inte ens låtsas att jag är glad. Jag tänker inte skriva ett glatt hej när det enda jag vill är att skjuta någon. Som ni kanske vet har Zayn tagit bort sin twitter, pågrund av all detta hat. Vad fan är fel med folk? Speciellt Perez Hilton, som tweetat att Zayn är otrogen mot Perrie. Men vad är detta?! Jag har skrivit så jäkla mycket på twitter om detta att det är sjukt. 
Okej, så, slut på allt skit, tycker jag! På lördag åker jag till Turkiet i en vecka, det ska bli riktigt skönt! Kommer självklart lägga in massa bilder när jag kommer hem, men jag tror dock inte att det blir något kapitel på fanficen under nästa vecka, det får ni leva utan. Nu ska jag dra och äta något, hejdååå.

Sverigeresan #1


I wish you were here

Hej hallå! Nu är skolan igång och jag går i 9an, woop woop! Sista året på Ludde, sen iväg till gymnasiet...blösh, sluta. 
I alla fall, hade en rätt bra dag idag med brännboll på gympan och snack på musiken. 
Imorgon har jag sovmorgon och sen vanlig lång skoldag. Sen drar jag och Lisa ner till mejeriet och bestämmer en ny tid till våra sånglektioner. Om det är ledigt sätter vi oss säkert i lilla dans och sjunger mm. 
Pappa pratar om att vi kanske ska åka till Turkiet i veckan, haha va?! Det gör jag gärna men vafan, på lördag redan?
Nu när jag ändå tänker på det, tandställningen åker bort om 34 dagar, oh jesus! 
Vet inte varför jag började detta inlägg med att skriva på engelska, haha! När jag kommit typ halva så ba, WHAT NO?! Flyttar verkligen till London efter gymnasiet!
Lämnar er med min nya cover, mwah! 
 

I'm so tired of the same old games

Hejsan! Lyssnar på bästa Cody för tillfället. Han är den finaste ever, förutom 1D...
I alla fall, idag hade jag tänkte fixa med mitt inlägg till Liams fanvideo, älskade fyller år den 29e så jag ska filma mig och lite sånt. Annars så vet jag inte, ska nog fixa lite med min fanfic, kanske skriva ett nytt kapitel till och med. Titta gärna in här ---> thestoryofonedirection.blogg.se
Fler bilder från Sverigeresan kommer kanske idag också, om min bror flyttar sitt arlse från datorn någon gång!
Det blir så himla tråkiga inlägg på sommarlovet men när skolan sätter igång så kommer jag säkert uppdatera mer här och mindre på min fanfic dock, hehe. På måndag börjar skolan, pooo.
 
Lägger in en video till ert nöje. Och ja, efter första versen kommer ni också vara kära i denna underbara pojk!

9e Augusti 2012 ♥

Här kommer några bilder ifrån världens bästa dag i Umeå med världens bästa tjej! 

Spread your wings, my little butterfly.

Tjenare! Sitter i köket i vår svit i Borlänge. Jag visste ingenting men sen när jag kommer in genom dörren så ser jag en trappa framför mig och ja, sviten är sjukt snygg! Övervåning med plattv, megastort badrum med bubbelbad, snyggt som satan! Jättestora fönster så det känns nice. Kommer några bilder i slutet av inlägget. 
Idag har vi åkt från Östersund till Borlänge, jag är förkyld så jag sov mesta delen. Jag tror att vi ska ut och äta snart och sen ska jag bada och bubbla, haha. 
Imorgon kommer jag hem! WOHO. Längtar starkt hem, kan ju inte sova i samma rum som min pappa utan öronproppar och jag börjar bli trött på dom, så sista natten inatt! 
Tog inga bilder på övervåningen för där ligger mina föräldrar...

Here's my number, so call me mabye?

Hey! Klockan är snart 8 på morgonen och vi ska sätta igång och packa. Har haft några otroligt fina dagar i Umeå. Träffade Evelina i förrgår. Gud, saknar henne redan...
Vi hade det jättemysigt och bilder kommer troligen imorgon eller när jag kommer hem på måndag! Nu ska vi i alla fall packa och sen åka mot Östersund. Heejdå!
Jag borde skaffa mig ett liv...

Hotellhäng!

Okej, så just nu är klockan 8 och jag kom precis tillbaka till rummet från frukosten. Tog några snabba cambilder for your plesure, haha right. 
Vi ska bara packa ihop allt och sen dra oss vidare upp mot Umeå! Ska bli awesome! 
Inatt följde Maz mig på twitter, happy girl! Även känner jag att mina tänder börjar bli helt raka och fina. Det är typ bara 3 månader kvar, woho! Får se om jag bloggar ikväll, vet inte riktigt när vi kommer fram. Ha det bra, peace!

Packning och mera packning.

Nu är nog allt packat, resten blir imorgonbitti. Går upp runt 4 eller något så jag går nog och lägger mig ganska tidigt idag. Igår blev det sent och jag sov riktigt dåligt, så ah. Får se om jag bloggar något när jag är borta, annars får ni leva utan! Ha det bra!
Nytt kapitel as well (jag vet, jag är snäll!) - thestoryofonedirection.blogg.se

Living young, wild and free!

Hejsan! Bilden är från förra veckan, när jag och Eve skypade. Påtal om henne, jag åker om 4 dagar och kommer ha det awesome! Längtar verkligen inte tillbaka till skolan som börjar om 3 veckor, bajs.
För tillfället sitter jag på altanen med mina päron. Om någon timme åker jag och mammi till min moster och har tjejkväll med Anna, Birgitta,Lindha,Eva och Neo som också får vara med på ett hörn där! 
Imorgon ska jag ut med pappa på havet om det är bra väder! 
Btw, kolla nya kapitlet på min fanfic om 1D - thestoryofonedirection.blogg.se 

Never mind, I'll find someone like you

HEYA! What's up? För tillfället sitter jag och väntar på att Evelina ska diska klart så att hon hoppar på skype!
Idag har jag träffat Lisa. Vi gjorde inget speciellt, satt och snacka, kollade film och åt Ben&Jerrys. Helt okej dag i alla fall, tack Lisis! 
Imorgon ska jag nog, ah, jag vet inte. Får la hitta på något. 
Jag fick ett DM till Zayn förrut av en fin tjej på twitter. Tror inte det kommer att bli så att han följer mig dock för jag har fått flera DMs till alla killarna och dom har inte följt mig än. Men jag hoppas såklart! Nu är Evelina klart så hejdå!

RSS 2.0