Why can't this moment last forever...

Hellu! Igår satt jag hemma och gjorde ingenting tills mamma kom hem runt 17 tiden. Då drog vi till jannebanan och köpte presenter till mina kusinbarn. Grattis till Alexander, 9 år! 
När vi kom hem så satte jag mig vid datorn och sen åker en röd volvo ner. Tydligen min farfar som vill hälsa på, jag har aldrig träffat honom så det kändes ju lite sådär. Men pappa sa att vi skulle iväg så han åkte igen. 
Mamma och pappa åkte till Gränsö och jag började skypa med Fia. Vi satt där från typ 9 till 2 på natten och kollade på invigningen av OS i London. Runt halv 1 tiden började vi nog bli lite hyper/trötta så vi satt mest och skrattade. Sen när Sverige hade kommit ut så stängde vi av och jag låg kvar i sängen och kollade klart. 
Jag vaknade nyss och ska nog snart gå och duscha. Vid 15 tiden drar jag mig bort mot mitt födelsedagsbarn! 

You can be the butterflies I feel in my belly

Tjenare! Klockan är lite efter 3 och jag sitter och drygar framför tvn. Ska snart gå och äta något. Vid 17 tiden drar jag mig mot Helena och rider. Ska bli så himla mysigt, det var ett tag sen nu! 
Om 14 dagar åker jag uppåt i Sverige och träffar Evelina, bland annat. Ska bli sjukt amazing! 
Blir så korta inlägg nu för tiden men jag gör ju inget speciellt! Igår var jag med Louise. Vi badade, åkte kanot och åkte sedan båt in till stan. Det var jättemysigt, jag och Lollo satt framme i fören och så åkte vi genom gränsökanal. Mega underbart i solnedgången! 
Har typ inga bilder heller, ni får lite USA relaterat istället! 

One Direction 2 years ♥

Kan inte fatta att dessa underbara killar bildades för två fucking år sedan! Helt jävla fantastiskt!
2010 visste jag inte vilka dom var, men dom har haft en stor inverkan på mitt liv nu på ett år, och jag kan inte tänka mig ett utan dom nu. Dom har gjort mina dagar ljusare, roligare och bättre! Jag har fått så många vänner och minnen för livet genom dessa pojkar. Jag är otroligt stolt och kommer alltid att vara där för er! Love you guys. ♥
(Nu kommer jag spamma med massa gifar, så HA!)
Ni kommer alltid att vara dom där knasiga killarna på trappan, för mig. Hoppas ni aldrig förändras!

Don't touch me, I'm famous.

HEJ! Jag vaknade för typ en kvart sen och ska snart dra och träna med pappa. Igår var jag också och tränade och det känns som om jag har lite träningsverk, gött! 
Idag blir det väl inte att göra något speciellt, kanske skriva ett nytt kapitel? Okej, men jag har inte något mer att säga så vi hörs! 
Ja, just det ja! Killarna är just nu uppe i luften med vinnarna! Åh, jag vill vara där!

The only way is up.

Hej! Jag har inte bloggat på ett tag, sorry. Känns som jag bara kommer in och skriver just det, haha.
Nu tänkte jag ge mig ut och springa. Har tränat i 5 dagar nu och det känns awesome! Vi fortsätter såhär så syns det nog skillnad snart!
På måndag är det 1D-Day så den firas med Sarah. Vi ska hitta på massa kul! 
Bilder från arkivet för jag är för lat för att lägga upp nya!

Pics from whenever.


you don't know you're beautiful, oh oh.

Hejsan! Tänkte först berätta om en sjuk sak som hände igår när jag var nere i stan. Då kommer en liten flicka fram, kanske 10-11 år, och kramar om mig. Jag blir helt paff och då säger hon att jag är hennes inspiration! Jag frågar varför och hon säger att hon lyssnar på mig på youtube och följer mig på twitter och då börjar hon nästan gråta. Seriöst, jag blev själv helt overwhelmed. Jag hade dock lite bråttom så innan jag gick så gav jag henne en kram till och när jag gick runt ett hörn så stog jag där och skrattade av lycka. Jag menar, detta var första gången någon har varit såhär, verkligen en jättefin känsla. Tack gumman!
I alla fall, för tillfället sitter jag och kollar på King Kong, som jag tycker är awesome! Snart kommer Louise och hämtar mig och så åker vi hem till henne och seglar. Får se när jag kommer hem, det blir inget kapitel idag i alla fall. Ha det bra! 

9. Which one is your favourite Video Diary?

 
Måste vara denna! Liams skratt, Harrys skratt, Louis' kommentarer, Nialls fina accent och Zayns 'VAS HAPPENIN'. Den är riktigt underbar. Tycker dock att alla är riktigt bra, dom från x-factor också. Tycker att dom borde göra fler video diarys när dom är på turne. Ha det på schemat liksom. Mohaha!
Och varje gång Louis säger 'sherbert' så ser jag ut såhär:

I can love you more than this...justsayin.

Hellu! Jag har inte bloggat på flera dagar, sorry. Har inte haft lust och inte heller haft något speciellt att skriva om. 
I onsdags hade jag grillfest på stranden hos mig med några underbara personer, tror att jag slänger in några bilder imorgon! Vi badade, grillade, sparkade boll och hade det mysigt framför elden. 
Idag har jag inte gjort ett piss. Tränat lite mer på gitarren. Har blivit riktigt förtjust i att spela gitarr nu så jag har lärt mig 'what makes you beautiful'. Det låter awesome! 
Imorgon ska jag ner till stan lite och sen ta en promenad. Har också bestämt att den 7nde augusti åker jag till Umeå och träffar en kompis. Skulle egentligen träffa en till men han åker till Frankrike några dagar innan så jag missar honom, tyvärr. 
Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen lägga mig framför tvn. 
Ett stort grattis till Josh som blir 21 idag! GRATTIS JOSH DEVINE, YOU ARE SO FINE.

8. When did you become a directioner?

Jag kan ju säga att jag inte varit där från första början och det tycker jag själv är lite tråkigt att jag missade men jag skäms inte över det. Jag kan vara ett lika stort fan som alla andra som följt dom från början. Men det var nog ett år sen eller något sånt. Kommer faktiskt inte ihåg, men det började väl med att jag lyssnade mer på deras musik, sen kolla mer videos och jag vet inte hur man inte kan bli helt förälskade i dom right away! Men nu är jag en stor directioner och tänker aldrig lämna dom, mohaha!

when you act all cool like you already knew

Tjenare! Klockan är snart 9 och jag vaknade för typ en timme sen. Skulle sätta larmet på 9 men råkade sätta den på 8 så tack!
Runt 12 tiden så drar jag mig ner mot stan och möter Hilma och äter på Kina. Efter det vet jag inte vad vi hittar på.
Imorgon ska jag handla inför grillningen på onsdag. Några fina vänner kommer så ska vi grilla borta vid stranden, det kommer bli mega mysigt! 
Förresten, jag ska börja skriva en engelsk fanfic också så att fler på twitter kan läsa, men den svenska är fortfarande kvar så det är bara att gå in och kolla och tycka till! 

RSS 2.0