I love you enough to let you go.


Best friend? More like sister. ❤


Live while we're young.

Nu är den äntligen hemma!





I hate this part right here.

Helloj. Nu sitter jag framför tvn och vill inget annat än att sova. Mår piss över alla läxor och även mitt knä som jag haft problem med nu i flera år. Asså jag vill bara tjuta, det är inte ens kul...



17.14

Hej på er! Just nu skypar jag med Evelina och vi pratar om 1D. 
Idag har vi haft friidrottsdag. Jag kom 5a i kula och 3a på spjut, vilket är rätt okej. 
Imorgon har vi vanlig dag med musik som e-val först på morgonen, vilket jag känner är rätt svårt men ändå kul! Speciellt om jag fortfarande är förkyld och ska sjunga...jesus.
Anyway, see you tomorrow. Här är två bilder från igår med bästa klassen på brandstationen.

Plugg, BJ och x-factor

För tillfället pluggar jag till biologiprovet och äter ben&jerry. Snart ska jag ta en break och se på tv!
Imorgon blir det friidrottsdag på gymnasiet med fint folk!




upp och ner, eller något. style by malin?

I guess our love wasn't enough.

JAG ÄR LYCKIG OCH TANDSTÄLLNINGSFRI.

I've learned not to trust you.

Tjolahopp, sug min snopp. Vad var det där?
Hejhallå! Idag har varit en bra dag! Jag har mest legat i soffan och glott film men jag känner att jag snart är frisk, så mohaha. 
Imorgonbitti måste jag gå upp vid typ 5 (omg, jag kommer dö) för jag måste duscha och fixa mig och sen vara hos tandläkaren vid halv 8 för att ta bort tandställningen. JAPP, ni läste rätt, den ska bort imorgonbitti! Jag kan inte förklara hur jävla lycklig jag är pågrund av det. Kommer lägga in bild imorgon på typ 'förändringen' om jag nu inte tagit bort dom bilderna...vilket jag troligen har.
Nu ska jag gå och fixa mitt faaace! HEJDÅ, ha en trevlig måndag..eller något sånt.

I will never never never stop for anyone.

Hej! Ni får ett litet morgoninlägg! Ingen skola idag heller, så jag har haft en långhelg, kan man säga! Mamma kommer snart hem med fika som vi ska se till Vampire Diaries. 
På måndagmorgon åker tandställningen bort! Är så himla lycklig, haha!
Här kommer två från nyss!
Ni får gärna igga att jag ser ut som en apa....är sjuk, k?

Tonight let's get some, and live while we're young!

Jag är fortfarande hemma och är sjuk. Men är riktigt jävla lycklig över det för det betydde att jag fick höra 'LWWY' innan någon annan i Västervik...haha, omg vad jag skryter, men jag var fan först med något för en gångs skull! OCH jag fick se en twitcam av killarna live! Den var typ 30 sekunder, men vafan, jag såg dom! Har bara sett typ 3 innan, Niall&Josh där dom svarade på två av mina tweets, Liams där han sa att jag var en fantastisk sångare och en med bara Niall. Men seriöst, jag vet inte om jag går till skolan imorgon, hostar fortfarande upp mina lungor...we'll see. Dom har tur om jag inte kommer för jag kan ju låten utantill så då kommer dom få höra den om och om och om och om igen!
 

I'm only fooling myself.

Hej och hallå! Prövar den nya blogg.se appen för android. Just nu är jag hemma och sjuk. Hostar sönder mig och vill bara sova, sova och sova. Tråkigt inlägg men men. BYE.






Turkiet ♥ #3








Turkiet ♥ #2








Words will be just words, till you bring them to life.

Heyyy! Linnea drog hem för någon timme sen. Vi har haft det mysigt framför tvn och skrattat, känner mig verkligen glad med den tjejen. 
Annars idag har jag inte gjort någonting, sett film och spelat lite gitarr. 
Imorgon blir det väl typ samma, ska se Glee också hade jag tänkt. Måste även plugga inför SO provet som vi har på onsdag. Btw, imorgon är det 8 fucking dagar kvar tills tandställningen flygar av, snacka om lycka!
Imorgonbitti åker även Anna hem till Norge igen, kommer sakna henne faktiskt. Ha det gött, ska nog försöka slänga in ett nytt kapitel imorgon as well, just wait and see!
 

3 från Iphones today.

Grattis till Sarah som idag fyller 15 år! För att fira det drog vi ner på stan och åt pizza, var på mejeriets dancebattle och satt på donken. Allt var riktigt mysigt med fint folk!


Imorgon åker även Ajsa till Turkiet, kommer sakna henne något galet mycket! Jag älskar dig tjejen x
 
 

Happy 19th Birthday Nialler ♥

Jag älskar dig.

Todays with Ajsis!








 
 
 
 

Omg, this is great!

Det känns som att denna blogg bara blir inlägg på när någon cool följer mig på twitter nu! Haha, men ja. Iförrgår följde Alli Simpson mig och igår följde Cody Simpson mig!! Omg, detta är fan overkligt! Han följde också 3 av mina bästa vänner, Fanny, Camilla och Evelina! Jag är så jäkla glad!
Nu är klockan typ 8 och jag börjar vid 9. Vet inte vad jag ska hitta på så länge, retas med min bror? Nää. 
Men ska försöka ta lite mer bilder idag så att det blir lite roligare! Pussy. 

It was only just a dream.

Hej och hallå! Nu är frågestunden över, kommer svara på dom nu i veckan. 
Skolan idag var rätt okej, vet inte vad jag ska skriva...blööö. Det var som vanligt med chill film mot slutet.
Imorgon har jag sovmorgon och sen musik. Efter skolan har jag även såååång. Ska försöka ta lite bilder med mobilen imorgon med, dock kommer dom bli skit, just so you know. Yes, men det var väl igentligen inget mer jag skulle säga, hare gött!

Bilder från förra veckan, på köpet sådär!

I owe it all to you.

Hej! Förlåt för världens tråkigaste inlägg igår, det var fan den värsta dagen i mitt liv...
Men idag mår jag faktiskt bättre. 
Och nyss blev jag helt underbart lycklig för min älskade vän Camilla skickade EN TWEET till Alli Simpson som började följa mig...seriöst, det låter overkligt. ÅH VAD JAG ÄLSKAR DEN TJEJEN, TACK!
Så, imorgon är det skola igen, tror att det blir att vara med Adelina efteråt. Och tack för alla frågor på frågestunden, det blir mycket att svara på i veckan! 

Life's to short to even care at all.

Idk, jag vill bara skriva av mig. 
Jag blir nertryckt varje dag, jag blir sårad varje dag. Kommentarer, blickar. En ful sak och jag kan gråta hemma i timmar. Det är fan inte enkelt. 
Han finns alltid där, as well. Jag vågar inte erkänna det, men jag tror jag är helt totalt nerkärad. Och det orkar jag inte med, för han skulle aldrig kunna vilja ses med någon som mig. Jag skulle inte heller vilja synas med mig själv, herregud, om jag bara kunde skulle jag rymma ifrån mig själv. Det går inte en dag utan att jag hatar mig själv. Och en kommentar och allt kan brista. Dom som faktiskt kan få mig att må bättre är min mamma, Ajsa, Adelina, Sarah, Linnea, Louise, Evelina, Camilla, Simon, hela min 1D familj och självklart pojkarna. 
Jag kan inte sluta gråta, och det blir inte bättre när jag har sorgmusik i lurarna. Idk, jag vill bara bort, bort ifrån alla blickar, kommentarer och skratt. Ni förstår inte hur det känns...lämna mig ifred. Det har kommit till den punkten att jag viljat bort so badly att ja...ni vet. Det är för hemskt att skriva, men jag har tänkt tanken flera gånger, och dom flesta gångerna har det varit Linnea som stoppat mig, med ett enda sms. Vill bara att allt ska sluta.
Fy och blä, förlåt verkligen. Såhär var det inte tänkt att denna blogg skulle vara men jag skyller inget på er om ni slutar läsa totalt. I don't blame you. 
Och glöm inte frågestunden osv, idgas. Hej.

FRÅGESTUND.

Tjolahopp! Nu tänkte jag köra igång en sån där tråkig frågestundsak, haha! Men ja, nu får ni fråga precis vad ni vill så tänkte jag att jag svarar på dom i nästa cover jag lägger upp på youtube! Det låter väl häftigt? Det kan även vara quickfire frågor, alltså ex. 'Justin Bieber eller One Direction?' Så skriv på nu! Svarar inte om jag inte får mer än 12 frågor, clear? Topp, vi ses i nästa cover, som troligen blir 'Read all about it' med Emeli Sande. Hajhaj! :)

Turkiet ♥ #1









 
 
 
 
 

JAG ÄR HEMMA.

Hej på er! Först, ett stort tack till Ajsa som gjorde ett fint inlägg, vi ses imorgon snygging!
För det andra, jag är hemma! En vecka i Turkiet var allt jag behövde för att glömma all skit. Men imorgon är det tillbaka till skolan och jag ska fan skita i alla haters! 1 år kvar bara, sen slipper jag allt. 
Sitter just nu och kollar på Awkward, ska nog snart gå och göra matten eller packa upp! Bilder kommer någongång i veckan, det lovar jag! 
Ska även försöka uppdatera lite mer på bloggen, så vi får se vad som ploppar upp, kanske några tävlingar mm?!
 

RSS 2.0