23.25

Hellu! Jag tror att jag är rätt trött men ändå, jag måste vara uppe tills jag knappt kan gå. Har ingenting att läsa och då kan jag inte sova. Haha, riktigt knäppt!
Har även världens kramp i högra smalbenet så det gör riktigt jävla ont.
Idag har jag varit i Linköping och köpt lite fina saker. Skickar nog in lite bilder imorgon. Ska typ inte göra någonting, även fast det är nyårsafton. Fira med familjen och så. På morgonen ska jag rida med Louise dock, super! Men vi hörs!

My 2012 wishes!


you'r heartless

Hej! Vaknade runt 10 tiden och har sen dess sett på Awkward. Ska snart gå och platta håret och göra mig iordning. Sen ska jag bort till elgiganten en sväng och kolla på skal till mobilen.
Imorgon ska jag och familjen till Linköping och shoppa och umgås. På lördag ska jag rida med Louise och få in dom ordentligt i boxarna för nattens väsen.

anywhere you are, I am nere

Hej på er. Idag är jag inte på så jättebra humör, mest varit depp och sett på film, läst och ätit. Gick även bort till bryggan för att tänka och gråta ifred.
Imorgon ska jag va med Louise. Blev inte så idag pågrund av humör och att hon skulle till tandläkaren. Men jag ville bara göra ett snabbt inlägg för att visa att jag inte är död, så nu ska jag gå och vara social med min familj. Ha det gött!

your words dosen't mean anything

Hej, idag har varit en sån där "gå runt i myskläder-dag". Jag vaknade runt 9 tiden och åt lite frukost. Sen såg jag och mamma Abduction, sjukt bra film där!
Efter det har jag inte gjort så mycket, mest satt och läst världens bästa bok "där drömmar blir till". Verkligen rekommenderad!
Ska snart gå och lägga mig och läsa lite innan jag somnar för ikväll. Imorgon blir det kanske att vara med Louise. Ha det gött!

Vinnare av Dagens Blogg!

Vinnarna av dagens blogg är:
Una: http://noobjaevel.blogg.se/
Anida: http://anidas.blogg.se/
Grattis!

Dagens blogg!

Hej, kör en sån här! Kommentera att du är med och sen imorgon kväll så lottar jag ut två vinnare som får länkningar här på bloggen. Kör igång bara!


you make me feel good

Hej på er! Sov inte så bra inatt, vaknade vid 5 och gick upp och duschade. Sen satte jag på internet och la mig i sängen och såg något avsnitt av någon serie. Kände att jag var riktigt trött så vid halv 7 kanske, så lägger jag ifrån mig datorn och lägger mig under täcket och somnar. Fy fan va skönt jag sov! Vaknade igen vid 11.30 ungefär. Gjorde mig då iordning och så för vid 12 så kom farmor och åt lite här. Fick lite julklappar och pengar av henne med. Sen drog hon hem och pappa drog ut i skogen, den tönten! Joakim drog nyss med några grabbar och jag sitter och lyssnar på musik. Ska snart fixa lite i rummet och så. Imorgon blir det fotodag med Annie. Lägger nog in lite pics då. Mamma är även ledig så blir väl lite filmer också.
Lite random bilder bara.

Julafton 2011

Jag tror att ni ser vad det mesta är!

I want my baby

Sjukt bra jullåt!

Julfesten del 2

~jag vet, sjukt sexig bild i slutet~

God Jul, elr något

~mobba inte bilden~

Julfesten 21 december

Jag har den bästa klassen!

10 sanna om mig!

1. Jag blir rätt lätt arg och upprörd över vad folk säger.
2. Jag älskar min mamma över allt annat, hon gör mig glad och hon är bara så underbar!
3. Jag har simmat med vilda delfiner i Egypten och vill bara dit igen!
4. Får ofta frågan "vad vill du bli när du blir stor?" och jag vill bli någon som folk ser upp till och respekterar. Vill gärna sjunga och skriva egna låtar och få folk höra dom. Skulle betyda så sjukt mycket.
5. Jag har det riktigt svårt med kärleken just nu. Vet inte riktigt vem av två jag gillar, dom gör det inte enklare heller.
6. Jag älskar verkligen Amanda Fondells röst!
7. Den i mitt liv som jag ser upp till mest är min moster Eva, hon gjorde det jag aldrig trodde att hon kunde.
8. Jag ska ha en skåning som gäst under jullovet och jag längtar som jävlar!
9. Mitt liv består av musik, vänner, familj, resor, känslor, bilder och sånt där!
10. Jag vet att dom här sanningarna var riktigt intressanta men nu vet ni lite mer om mig, + jag älskar verkligen när det är strömavbrott, riktigt mysigt med ljus och sånt. Speciellt eftersom, då kan inte min bror sitta vid datorn som jag blir så lack på! Haha, hejdå!

20 december


Santa, can you hear me

Hej där! Gör bara ett snabbt inlägg och säger att jag lyssnar på musik och ska snart äta lite god mat.
Jag har fått lite frågor om att visa saker som jag gjort klart på slöjden, självklart kan jag det! Måste bara få orken till det, blir kanske imorgon. Hejdå!

you can't always get what you want

Hej läsare! Idag har det varit en rätt bra dag i skolan. Känner mig lite bättre nu, inte lika bitchig och ledsen. Men i alla fall, på gympan klarade jag 1 level mer än förra gången på Beeptestet så det är jag rätt glad över. Resten av lektionerna så gjorde vi inte så värst mycket, fick dock reda på fysikprov och betyg. Har D i fysik, ganska nöjd ändå. Vi spelade lite spel och så på matten, rätt chill.
Sen tog jag och Louise bussen hem och satt och larvade oss & spelade spel på mobbsen! Efter ett tag så drog vi hem till henne, höll på att halka på vägen, dyktig tjejer! Vi gjorde väl inte så jättemycket, julgodis blev det men det är nog redan slut!
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, skulle egentligen varit med Hilma men hon hade lite prov att plugga till. Drar nog hem och bara latar mig. Men nu ska jag fixa lite, hejdåå!

Highway run into the midnight sun

Hej! Klockan är 07.49 och jag ska snart dra till skulan. En sån där tråkig måndag.
Efter skolan blir det lite häng med Louise. 3vlans! Men nu ska jag gå och borsta tänderna. Ha det gött!


No more lifes torn apart


All I want for christmas is you.

Har ju julbakat nu i helgen och nu kommer lite bilder!
Knäck:



Kola i smörpapper:



Pepparkakor:




Let it snow!

första riktiga snön!

Fjärde Advent

Hej på er! Ett sånt där tråkigt inlägg igen, bu hu.
Hittills har jag hunnit göra kola i smörpapper. Lite senare blir det pepparkakor. Just nu håller mamma på med maten i köket och jag pratar med min saknade tjej Parisa! Som en fin start på fjärdeadvent så snöar det ute, och inte lite heller. Men jaja, jag ska gå och se på Spiderman nu. Ha det gött!

Älskling <3

put a smile on you face

Hellu! Sitter just nu och väntar på att One Tree Hill ska buffra klart så ska jag och mami kolla på det. Idag har vi gjort knäck och imorgon blir det kola och pepparkakor. Annars vet jag inte vad som händer, men jag lägger upp bilder imorgonkväll. På måndag ska jag va med Louise och tisdag ska jag nog träffa Hilma. Men nu ska jag mysa ner mig i soffan. Hejdå!

I remember every word you ever said


No one heals me like you

Förstår du inte att du betyder mest för mig, att du aldrig kommer bli fri från mig. Det går inte, vi skulle känna oss så himla ensamma då även om vi hade tusen människor runt oss. Du är det som tar fram det bästa hos mig, hos alla. Jag älskar dig så sjukt mycket, Linnea Elisabeth Nyander Andersson. Det finns ingen som är så speciell som du. Du är den syster jag aldrig haft. Lämnar dig aldrig, plutten! shoot us down, but we won't fall, we are titanium!

Happiness is a mood, not a destination!

Hej på er! Det kommer seriöst inga roliga inlägg längre, jag vet. Jag ska hitta på något. Imorgon ska jag vara med Ajsa och ta lite fina bilder, då blir det lite mer blogg. Eftersom jag har haft så mycket i skolan och lite utanför så har jag inte orkat med bloggen, ärligt talat har jag glömt bort den lite.
Men som sagt, imorgon kommer det bilder. Förresten, vi har typ inga lektioner imorgon, Lucia ju. Nu tänkte jag...ingen aning. Men något ska jag allt hitta på! Hejdå!


The music will lead you to greatness!


Before I die


sometimes I get a good feeling

Hej på er! Idag har jag varit och bowlat med Linnea, Ajsa och Emelie. Riktigt mysigt och kul att träffa alla. Sen åt vi lite och umgicks. Nu kommer några bilder från idag.








Jag har så otroligt fina vänner!

I remember every word

Hej. Det blir inget intressant inlägg idag heller. Slutade tidigt och åkte hem. Såg på Greveholm.
Snart blir det att äta tacos och senare åka till min moster som fyller år. Tar med mig systemkameran och knäpper lite. Annars vet jag inte vad som händer ikväll. Idol final som man måste se i alla fall. Imorgon blir det nog bowling med lite folk. Men vi hörs, jag är hungrig.

I wanna get away, just out of here

Hej! Som ni kanske såg innan så la Ajsa in ett inlägg. Jag kom hem för någon timme sen och åt lite. Jag har nyss tränat lite på engelskan och tänkte vara lite social med lite folk nu.
Imorgon blir det skola och sen sånglektion. Till helgen blir det bowling med lite folk. Men vi hörs!


gästinlägg! <333

heeej! <33 
just nu sitter jag här med malin och kollar vad som finns i fejan.
jadu idag så har vi varit i skolan och sedan så har vi haft kvarsittning kul..
men vi vart klara med några saker iaf ;) 
men nu ska vi kolla på en film så vi hörs/ses 

puss puss! :* / Ajsa

I'm the baddest girl in the world!

Hej på er! Dunkar musik i ena örat för den andra funkar inte rätt (y
Om några minuter så drar jag och pappa till bowlinghallen. Jag ska kolla på när han spelar. Blir nog lite musik och plugg där, trevlans. Blir typ bara korta inlägg nu för tiden, tycker jag. Jag lovar, så fort det händer något så blir det ett långt inlägg.
BTW, jag tror jag är lyckligt kär, där har ni något att bita i! Hejdå!

Hold me till I feel no pain.

Där fick ni se några bilder ifrån igår, fotograf: min fina mamma.


Fuck homework, fuck school!

Hej. Är på riktigt surt humör. Måste träna på biologin och är verkligen inte pepp på det. Jag bryter fan snart ihop.
Imorgon blir det nog mer plugg, får se vad jag annars hittar på. Detta var ett sjukt kort inlägg men jag vill bara få ur mig det.
Puss och kram skumbanan!

I miss your smile

Före:
Under färgningen:

Efter:

på bild såhär så syns det inte så mycket, men i verkligheten är det rätt snyggt! Men om några månader färgar jag nog ljusare.

I have loved you for a thousand years

Hola Hola, jag sitter här och lyssnar på lite musik och har det mysigt. Ute är det kallt och frost, snart kommer snön känner jag.
Idag blir det att åka ner till stan en sväng och köpa några julklappar. Lite senare ska jag färga håret också, säger inte vilken färg dock. Det får ni se sen!
Nu tänkte jag gå och fixa mig. Ha en bra lördag!

~

it's amazing how you can feel like this for only one guy.

whatever, it dosen't matter

Hej på er! Sitter just nu och nördar musik. Ska nog snart dra och ta ett långt, varmt bad.
Igår var jag med Linnea och Louise. Vi drog ner till stan efter skolan och kollade i lite affärer och fixade praoplats. Sen åt vi lite på donken och hade det riktigt trevligt + mysigt. Sen drog jag hem med Linnea och Louise åkte till Crille. Jag och Linnea satte oss vid datorn och var precis som vi ALLTID är, helt galna. Sen åt vi lite och sen pluggade hon medans jag gjorde en fin loppa.
Idag har jag inte gjort så mycket, varit hos tandläkaren och så. Imorgon blir det inget särskilt heller. Får se om jag färgar håret i helgen.

Before I die I'm gonna...


Grattis!

STORT grattis till Lovisa som idag blir byxmyndig och allt! Älskar dig tjejen!

RSS 2.0